Dette website anvender cookies , så vi kan give dig en bedre brugeroplevelse samt nemmere adgang til dine favorit sider.
Kontakt os på tlf. +45 44 54 00 00 for rådgivning, support og service
Bemærk venligst, at vi ikke har salg til privatpersoner.

AUTOKLAVER

Buch & Holm tilbyder et stort program inden for autoklaver. Lige fra små bordautoklaver til laboratorier og op til gennemgangsautoklaver til hospitaler. Vi repræsenterer producenter såsom Tuttnauer, Astell, Selecta, Wolf og Certoclav. Vores teknikere er uddannet hos de fleste af overnævnte producenter og vi tilbyder service og serviceaftaler på alle autoklaverne. 

For at give dig et godt, nemt og hurtigt overblik over vores store program inden for området, har vi udarbejdet et katalog med anbefalinger til instrumenter og tilbehør m.v. Bemærk, at kataloget kun indeholder et udsnit af sortimentet, så hvis du ikke finder lige det du søger, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os. Hele sortimentet, priser, lagerstatus m.v. kan ses på vores online shop. 


Har du spørgsmål eller ønsker du råd og vejledning, så kontakt Kundesupport pr. tlf. 44 54 00 00 eller e-mail b-h@buch-holm.dk

Download PDF

Klik på billedet og se kataloget i din
browser

SE KATALOGET I ONLINE SHOPPEN

Henter...
Henter...