Dette website anvender cookies , så vi kan give dig en bedre brugeroplevelse samt nemmere adgang til dine favorit sider.
Kontakt os på tlf. +45 44 54 00 00 for rådgivning, support og service - Bemærk venligst, at vi ikke har salg til privatpersoner.
Beskrivelse

CryoPod™ Carrier er et sikkert, pålideligt (driftssikkert) og transportabelt system til transport og opbevaring af biologiske prøver ved <-150°C i op til 4 timer.
Med tydeligt display, der viser og logger temperatur, dato og tid. Enheden er endvidere udstyret med auditiv og visuel alarm. Der påfyldes ca. 3 liter flydende nitrogen og de medfølgende absorberende ”svampe” forhindrer, at prøverne er i direkte kontakt med flydende nitrogen. CryoPod kan rumme én 5 cm høj kryobox eller diverse små kassetter. Batteridrevet digitalt display viser den aktuelle temperatur. Der kan tilkøbes en automatisk påfyldningsenhed, som giver mulighed for håndfri påfyldning af LN2 på kun 15 min. Leveres komplet med batterier, tragt og påfyldningssensor til manuel fyldning og USB kabel.

  • Sikker og nem transport af kryo-prøver
  • Digitalt display med alarmfunktion
  • Kan opretholde <-150°C i over 4 timer (med lukket låg)
  • Data-opsamling
  • Vejer ca. 7 kg, når nitrogen er påfyldt
  • Håndtag for nem transport fra rum til rum

 

CryoPod må IKKE anvendes til forsendelse.

Producent BioCision
UNSPSC Kode 41103006 Kryofrysere elle flydende nitrogen frysere
stk./pk 1
Bedømmelser (0)
Der er ingen bedømmelser endnu.
    Henter...
    Henter...