Dette website anvender cookies , så vi kan give dig en bedre brugeroplevelse samt nemmere adgang til dine favorit sider.
Kontakt os på tlf. +45 44 54 00 00 for rådgivning, support og service - Bemærk venligst, at vi ikke har salg til privatpersoner.
Beskrivelse

CoolBox isfrie systemer giver mulighed for køling eller frysning af prøver uden is og el/batterier. De genanvendelige interne køleelementer muliggør op til 16 timers køling mellem 0,5 - 4,0°C og med fryseelementet op til 8 timers frysning ved -20 - 0°C, i begge tilfælde med lukket låg.

CoolBox systemer kan også anvendes med tøris for at skabe en kompakt, snap-freezing arbejdsstation for bakterier, virus og proteiner. CoolBox systemet rummer en bred vifte af termo-ledende CoolRack® og CoolSink® prøvemoduler til mikrocentrifugerør, kryorør, PCR-rør / -plader, mikroplader og m.m.

Interne dimensioner: 16,5 x 12,5 x 13,4 cm (L x B x H)

Externe dimensioner: 20,0 x 16 x 15,0 cm (L x B x H)

XT Starter er en stationær enhed beregnet til at opretholde prøvetemperaturer under 4°C uden brug af vådis, batterier eller anden form for elektricitet. XT køleelementet køler, når en termoledende CoolRack eller CoolSink er placeret på toppen.

En kombination af køleelement og CoolRack giver ensartet temperatur til alle prøver.

XT Starter kan opretholde prøvetemperaturen fra 0,5° til 4°C i over 4 timer!

 

 

 
Producent BioCision
UNSPSC Kode 41103025 Tilbehør til køleudstyr til laboratorier
stk./pk 1
Bedømmelser (0)
Der er ingen bedømmelser endnu.
    Henter...
    Henter...