Dette website anvender cookies , så vi kan give dig en bedre brugeroplevelse samt nemmere adgang til dine favorit sider.
Kontakt os på tlf. +45 44 54 00 00 for rådgivning, support og service - Bemærk venligst, at vi ikke har salg til privatpersoner.
Beskrivelse

CertoClav bordautoklaver er den rigtige løsning til mindre laboratorier eller supplement til en stor, centralt placeret autoklave. Autoklaverne optager ganske lidt plads, kan sættes direkte på bordet og kræver ikke eksterne installationer, udover tilslutning til el. Autoklaverne er udført i rustfrit stål og er ideelle til sterilisering af medier, glas, instrumenter, affald m.v. samt materiale-test som f.eks. HAST-test.

Certoclav Connect er en fuldautomatisk autoklave, der er udstyret med 7" touch-skærm med intuitiv brugerflade. Maks sterilisationstemperatur: 140°C. Alle opgaver kan vises på skærmen, så nye brugere nemt kan sættes ind i funktionerne. Mulighed for tilslutning af dokumentationsprogram via CertoCloud, hvor alle brugerinformationer og kørsler gemmes i 10 år og kan se fra en hvilken som helst webbrowser. 6 måneders prøveperiode på CertoCloud er inkluderet i prisen.

Volumen [L] 18 ltr.
Temperatur [°C] op til 140 °C
Indv. mål (bxdxh) Ø260 x 350 mm
Udv. mål (bxdxh) 400x440x600 mm
Strømforsyning 230 V
Producent CertoClav
UNSPSC Kode 42281508 Dampautoklaver eller - sterilisatorer
stk./pk 1
Bedømmelser (0)
Der er ingen bedømmelser endnu.
    Henter...
    Henter...