Dette website anvender cookies , så vi kan give dig en bedre brugeroplevelse samt nemmere adgang til dine favorit sider.
Kontakt os på tlf. +45 44 54 00 00 for rådgivning, support og service - Bemærk venligst, at vi ikke har salg til privatpersoner.
Beskrivelse

Brookfield rotationsrheometer model DV3T EXTRA. Rheometer til bestemmelse af et materiales komplette flowegenskaber. I det 7" store touch-display aflæses viskositet, temperatur, forskydningshastighed/-spænding, % torque, hastighed/spindel, trinprogramstatus og matematisk modelberegning. Instrumentet har indbygget RTD-temperatursensor og er udstyret med USB-interface. Brugertilpassede testprogrammer kan downloades ved hjælp af PG Flash softwaren (er med i leveringen).

EXTRA betyder, at instrumentet er med ekstra funktioner, der giver længere levetid og hurtigere betjening. DV3T EXTRA er bl.a. opbygget med et mere robust kuglelejesystem, der forlænger levetiden, hvis instrumentet bruges meget, har mange brugere eller står i støvede og beskidte miljøer. Der medfølger en EZ-Lock snap kobling for hurtigere skift mellem spindler. Et Quick action stativ gør, at man med ét tryk hurtigt kan flytte viskosimetret op og ned. Leveres med RheocalcT PC  software, der giver mulighed for avanceret databehandling.

 

 

DV3TRV EXTRA leveres i transporttaske med stativ (model Quick action), 6 spindler, temperatursensor, PG Flash software og RheocalcT software.

Til måling i det lave område fås som tilbehør en RV-1 spindel med måleområde 100 - 20 K cP. Den mindste standard-spindel, der leveres med apparatet, har måleområde 100 - 80 K cP.

Producent AMETEK Brookfield
UNSPSC Kode 41112502 Rheometre
stk./pk 1
Bedømmelser (0)
Der er ingen bedømmelser endnu.
    Henter...
    Henter...