Dette website anvender cookies , så vi kan give dig en bedre brugeroplevelse samt nemmere adgang til dine favorit sider.
Kontakt os på tlf. +45 44 54 00 00 for rådgivning, support og service - Bemærk venligst, at vi ikke har salg til privatpersoner.
Beskrivelse

Rotationsviskosimeter model DV2T EXTRA

 

Alsidigt, digitalt rotationsviskosimeter med touch-display. Den 5" store farveskærm viser viskositet i cP eller mPa·s, temperatur, forskydninghastighed, forskydningsspænding, % torque, spindel/hastighed og programtrin. Multi-steptestprotokoller kan oprettes ved hjælp af den nye ProgramGenerator Software og uploades til DV2T via et USB Flash Drive.

EXTRA betyder, at det er det populære DV2T-viskosimeter med ekstra funktioner, der giver længere levetid og hurtigere betjening. DV2T EXTRA er bl.a. opbygget med et mere robust kuglelejesystem, der forlænger levetiden, hvis instrumentet bruges meget, har mange brugere eller står i støvede og beskidte miljøer. Der medfølger en EZ-Lock snap-kobling for hurtigere skift mellem spindler. Et Quick action-stativ gør, at man med ét tryk hurtigt kan flytte viskosimetret op og ned. Leveres med RheocalcT PC-software, der ændrer viskosimetret til et rheometer med variabel hastighed fra 0,01 til 200 o/min.

 

  • Indbygget RTD-temperatursensor
  • Mulighed for tidsprogrammering, QC-grænser/-alarmer og on screen datasammenligning
  • USB-interface
  • Download kundespecifikke programmer med PG Flash software (inkluderet)
  • Automatisk programstyring med PC via softwaren PG Flash (inkluderet)
  • Avanceret databehandling med PC softwaren RheocalcT (inkluderet)

DV2THA EXTRA leveres i transporttaske med stativ (model Quick action), 6 spindler, temperatursensor, PG Flash software og RheocalcT software.

Til måling i det lave område fås som tilbehør en HA/HB-1 spindel med måleområde 200 - 40K cP. Den mindste standard-spindel, der leveres med apparatet, har måleområde 200 - 160K cP.

Måleområde 200 - 80M cSt
Producent AMETEK Brookfield
UNSPSC Kode 41103312 Viskosimetre
stk./pk 1
Bedømmelser (0)
Der er ingen bedømmelser endnu.
    Henter...
    Henter...