Dette website anvender cookies , så vi kan give dig en bedre brugeroplevelse samt nemmere adgang til dine favorit sider.
Kontakt os på tlf. +45 44 54 00 00 for rådgivning, support og service - Bemærk venligst, at vi ikke har salg til privatpersoner.
Beskrivelse

Hvis du ønsker at modtage et trykt katalog, kan denne vare lægges i kurven.

Hvis du endnu ikke er kunde på vores webshop, kan kataloget bestilles ved at sende en mail til b-h@buch-holm.dk eller anvende Send e-mail under kontaktoplysninger til højre i billedet.

Vores Buch & Holm 2018 katalog Edition 20 kan rekvireres gratis.

Kataloget er på hele 1.500 sider, sprængfyldt med nyheder og indeholder samlet mere end 20.000 produkter til laboratoriet - stort set alt, hvad hjertet kan begære inden for forbrugsartikler og apparatur.

På vores webshop finder du produkterne fra kataloget med både priser og lagerstatus. Hele 85% af alle forbrugsartiklerne og de små instrumenter er typisk lagervarer, hvilket vil sige, at langt de fleste produkter leveres i løbet af få dage.

Kataloget er på engelsk og priser, lagerstatus, dansk beskrivelse m.v. kan ses på vores online shop.

Bemærk: I kataloget er varenumre skrevet som f.eks. 9.052.449, men på shoppen skal man søge nummeret som 9052449, d.v.s. uden punktum!

Hvis du ønsker kataloget leveret sammen med en ordre, skal varenr. LLGdirekte benyttes.

Se under Relaterede varer.

UNSPSC Kode 55101503 Kataloger
stk./pk 1
Bedømmelser (0)
Der er ingen bedømmelser endnu.
    Henter...
    Henter...