Dette website anvender cookies , så vi kan give dig en bedre brugeroplevelse samt nemmere adgang til dine favorit sider.
Kontakt os på tlf. +45 44 54 00 00 for rådgivning, support og service - Bemærk venligst, at vi ikke har salg til privatpersoner.
Beskrivelse

Pilotanlæg for procesudvikling, f.eks. optimering, med kondenser kapacitet fra 4 til 12 kg. Til Epsilon pilotanlæg tilbydes en lang række specialløsninger, såsom LyoCam kamara, LyoCon "controlled nucleation", trådløse produktsensorer m.v. Kotankt os for et specifikt tilbud.

Martin Christ Epsilon 1-4 LSCplus pilot frysetørrer med grafisk LSCplus kontroller, som bl.a. har et brugervenligt touch screen farvedisplay. LSCplus kontroller har stort grafisk farvedisplay og et styresystem med mange interessante faciliteter. Epsilon 1-4 LSCplus har en iskondenser temperatur på -55°C og kammer på 40 liter. Kapaciteten er 3 kg/døgn. Der medfølger 3 temperatursensorer, 1 lyo-RX sensor, vakuumsensor og lyokontrol software. Hyldetemperaturen kan styres i området  -45 til + 60°C og silikoneolie til temperering af i hylderne, hvilke giver en præcision på ±2°C. Frysetørren kan indfryses og inddampes i en arbejdsgang.

 

Prisen er vejl. og ex. diverse tilbehør og vakuumpumpe, så du bedes kontakte os for specifikt tilbud.

Producent Martin Christ
UNSPSC Kode 41104701 Frysetørrere eller lyofiliseringsmaskiner
stk./pk 1
Bedømmelser (0)
Der er ingen bedømmelser endnu.
    Henter...
    Henter...