Dette website anvender cookies , så vi kan give dig en bedre brugeroplevelse samt nemmere adgang til dine favorit sider.
Kontakt os på tlf. +45 44 54 00 00 for rådgivning, support og service - Bemærk venligst, at vi ikke har salg til privatpersoner.
Beskrivelse

Pilotanlæg for procesudvikling, f.eks. optimering, med kondenser kapacitet fra 4 til 12 kg. Til Epsilon pilotanlæg tilbydes en lang række specialløsninger, såsom LyoCam kamara, LyoCon "controlled nucleation", trådløse produktsensorer m.v. Kotankt os for et specifikt tilbud.

Martin Christ Epsilon2-10D LSC plus pilot frysetørrer med grafisk LSCplus kontroller, som bl.a. har et brugervenligt touch screen farvedisplay. LSCplus kontroller har stort grafisk farvedisplay og et styresystem med mange interessante faciliteter. Epsilon 2-10D LSCplus har en iskondenser temperatur på -85°C og kammer på 50 liter. Kapaciteten er 8 kg/døgn. Der medfølger 3 temperatursensorer, 1 lyo-RX sensor, vakuumsensor, Lyokontrol software m.m. Hyldetemperaturen kan styres i området  -55 til + 60°C og silikoneolie til temperering af i hylderne, hvilke giver en præcision på ±1°C. Frysetørren kan indfryses og inddampes i en arbejdsgang.

 

Prisen er vejl. og ex. diverse tilbehør og vakuumpumpe, så du bedes kontakte os for specifikt tilbud.

Producent Martin Christ
UNSPSC Kode 41104701 Frysetørrere og lyopholisatorer
stk./pk 1
Bedømmelser (0)
Der er ingen bedømmelser endnu.
    Henter...
    Henter...