Dette website anvender cookies, så vi kan give dig en bedre brugeroplevelse samt nemmere adgang til dine favorit sider.
Kontakt os på tlf. +45 44 54 00 00 for rådgivning, support og service - Bemærk venligst, at vi ikke har salg til privatpersoner.
Login

Ultra rentvand, Milli-Q Direct-Q3, Type 1

Varenr. 1950506
Beskrivelse

Direct-Q 3 – Prisvindende og prisvenligt vandrensesystem til forsyning af såvel opvaskemaskine som det mest fintfølende udstyr i skolelaboratoriet, herunder grundskole, HTX , HF & det almene gymnasium.

Det ultrarene vand er velegnet til applikationer inden for kemi, men også til særligt følsomme områder som gen- og proteinarbeje, f.eks. PCR, steril-teknik, DNA- og RNA-arbejde.

Direct-Q 3 renser postevand ved Omvendt Osmose og ledes til en tank. Herfra sendes vandet i 2 retninger: Forsyning til en opvaskemaskine samt forsyning til produktion af ultrarent vand.

Direct-Q 3 er kendetegnet ved høj vandkvalitet, meget lavt behov for vedligehold og lave driftsomkostninger.

Til fremstilling af type I- og type III-vand

Direct-Q® 3 systemer er udviklet til simpel brug med det samme. Ultrarent type I-vand er velegnet til fremstilling af buffere til væskekromatografi og biokemiske eksperimenter, samt til analytiske metoder som fx spektrofotometri og spektroskopi. Til opgaver, der kræver meget lave værdier for organiske urenheder, omfatter Direct-Q® 3 UV systemer en UV-lampe med to bølgelængder for at kunne fremstille vand med et TOC-indhold < 5 ppb, som er velegnet til HPLC-, GC-, ILC- og TOC-analyser. Med BioPak™ patronen som slutfilter fremstiller Direct-Q® 3 systemer pyrogen- og RNase-frit vand med en flowhastighed på 0,2 l/min. Direct-Q® 3 systemerne er ideelle til laboratorier, der ikke har nem adgang til forbehandlet vand og som har behov for mellem 5 og 10 l ultrarent vand hver dag.

  • Et indbygget alarmur gør det muligt at tappe type I-vand i en angivet periode. Systemet slukker automatisk, når den indstillede tidsperiode er gået
  • En alarm aktiveres, når der er et pludseligt fald i kvaliteten af det fremstillede vand
  • Vandkvalitetsparametre (modstand eller ledningsevne og temperatur) vises på et farvedisplay
  • Vedligeholdelse består af udskiftning af en enkelt pakning en eller to gange om åretIntegreret
  • kompakt 6-liters beholder til type II-vand – tilslutning til en 30- eller 60-liters beholder er mulig ved større daglige behov.
Producent Millipore
UNSPSC Kode 41104206 Systemer til ultrarent vand
stk./pk 1
Tilbuddet udløber 31-01-2018
Bedømmelser (0)
Der er ingen bedømmelser endnu.
    Henter...
    Henter...