Dette website anvender cookies , så vi kan give dig en bedre brugeroplevelse samt nemmere adgang til dine favorit sider.
Kontakt os på tlf. +45 44 54 00 00 for rådgivning, support og service - Bemærk venligst, at vi ikke har salg til privatpersoner.
Beskrivelse

eve® er det nye software til bioreaktorer og shakere fra Infors HT. eve® erstatter Iris og er et helt nyt koncept, som henvender sig til alle der arbejder med bioreaktorer og celledyrkning, også tredjeparts udstyr.

Den nye software er modulopbygget dvs. at man tilkøber det man har brug for.

eve® Basis er til overvågning og data logging mens eve® planlægning og kontrol modulet giver mulighed for meget fleksibelt at planlægge og eksekvere komplekse processer.

eve® er webbaseret og kan derfor tilgås hvor end det måtte være belejligt og giver mulighed for at samarbejde i en stor organisation.
Den nye software er baseret på NoSQL og ElasticSearch dvs. at søgemulighederne og databehandling er meget fleksible og at der er mulighed for behandling af Big data med høj hastighed.

eve® er udviklet med brugeren i tankerne og derfor er brugervenligheden helt i top. En række funktioner er forprogrammerede, hvilket letter det daglige arbejde og sikrer et effektivt flow.

eve® kan både fås som ejer licens og som abonnement med årlig betaling. Kontakt os og få en pris på en løsning der dækker netop dine behov.

Download en prøveversion her: http://www.infors-ht.com/eve/en

Producent Infors
UNSPSC Kode 41104301 Standard fermenteringsenheder
stk./pk 1
Download
Bedømmelser (0)
Der er ingen bedømmelser endnu.
    Henter...
    Henter...