Dette website anvender cookies , så vi kan give dig en bedre brugeroplevelse samt nemmere adgang til dine favorit sider.
Kontakt os på tlf. +45 44 54 00 00 for rådgivning, support og service - Bemærk venligst, at vi ikke har salg til privatpersoner.
Beskrivelse

Hei-VAP Advantage er en serie af rotationsfordampere med indstilling via drejeknap og stort digitalt 3,5" LCD display med visning af rotationshastighed, bad- og damptemperatur. Kontrolpanelet kan let afmonteres og f.eks. placeres uden for stinkskabet. Leveres standard med 1,3 meter kabel. Enhederne fås med motorbetjent eller manuel betjent lift. Vinklen på rotationsflasken kan let justeres mellem 20 og 80° og rotationshastigheden kan indstilles fra 20 til 280 o/min. Temperaturområdet i badet er 20 til 210°C med en nøjagtighed på ±1°C. Badet måler Ø255 mm og kan rumme 4,5 liter. Ved begrænset budget anbefaler vi at benytte manuel vakuumkontroller, der fås som tilbehør. Til mere præcis vakuumkontrol og reproducerbare resultater anbefales den digitale vakuumkontroller.

Med skrå svaler for standard destillation. Visning af damptemperatur kræver temperatursensor, varenr. 2650720. Vakuumkilde: Rotavac Valve Control, Rotavac Valve Tec eller intern vakuumforsyning. Mulighed for vakuumkontrol med manuel eller automatisk vakuumkontroller.

Producent Heidolph Instruments
UNSPSC Kode 41104804 Vakuum- eller rotationsfordampere
stk./pk 1
Bedømmelser (0)
Der er ingen bedømmelser endnu.
    Henter...
    Henter...