Dette website anvender cookies , så vi kan give dig en bedre brugeroplevelse samt nemmere adgang til dine favorit sider.
Kontakt os på tlf. +45 44 54 00 00 for rådgivning, support og service - Bemærk venligst, at vi ikke har salg til privatpersoner.
Beskrivelse

Huber neddykningstermostat til montering på bad for intern eller ekstern temperaturstyring. Termostaten monteres nemt med det medfølgende beslag. Temperaturapplikationer med eksternt lukkede systemer er muligt via pumpetilslutning (tilbehør). Ved arbejdstemperatur under eller tæt ved omgivelsestemperatur skal kølespiral med eksternt kølemedie benyttes. Indstilling af temperatur sker via keypad, med visning på LED-display. Opløsning: 0,1°C. Skifter automatisk til aktuel værdi. PID1 temperaturkontrol. Justerbar overtemperatursikring og med float switch, der afbryder ved for lav vandstand.

Den nye KISS-kontroller kombinerer den nyeste teknologi med nem anvendelse og flot design. KISS-modellerne er velegnet til rutine opgaver i laboratoriet og industri.

Temperatur [°C] 25 - 200 °C
Stabilitet ±0,05 °C
Opløsning 0,1 °C
Varmekapacitet 2000 W
Pumpekapacitet 14 L/min.
Pumpekapacitet 0,25 bar
Dimensioner (bxdxh) 132x163x312 mm
Producent Huber
UNSPSC Kode 41103712 Nedsænkningscirkulatorer
stk./pk 1
Download
Bedømmelser (0)
Der er ingen bedømmelser endnu.
    Henter...
    Henter...