Dette website anvender cookies, så vi kan give dig en bedre brugeroplevelse samt nemmere adgang til dine favorit sider.
Kontakt os på tlf. +45 44 54 00 00 for rådgivning, support og service - Bemærk venligst, at vi ikke har salg til privatpersoner.
Login

ImmunoGrade 384 brønde, transparent, F-bund

Varenr. 4000283
Beskrivelse

BRANDplader for immunologi findes med 3 forskellige overflader. 1. ImmunoGrade, som er optimeret for immobilisering af IgG. Benyttes til de fleste standard ELISA'er. Velegnet til fast fase immunanalyser. 2. HydroGrade, som er for immobilisering af hydrofile molekyler. Kraftig hydrofil, med høj affinitet til hydrofile molekyler, såsom glycoproteiner og peptider, antistoffer med overvejende hydrofile områder og nukleinsyrer. 3. LipoGrade, som er for immobilisering af hydrofobe molekyler. Alle pladerne er fri for endotoxiner, DNase, DNA, RNase og non-cytotoksisk. Rekvirer specialbrochure eller benyt evt. BRANDplates - Selection Guide på www.brand.de til at finde den bedst egnede plade.

Fremstillet i ultraklar polystyren. Usterile. Pladen er med de såkaldte chimney brønde, hvor hver brønd er adskilt fra hinanden med et mellemrum, således at krydskontamination undgås. Leveres i 10 poser á 5 plader.

Antal brønde 384
Max. volumen/brønd 350 µl
Producent BRAND
UNSPSC Kode 41122107 Vævskulturer, beklædte plader, tallerkner og indsa
stk./pk 50
Bedømmelser (0)
Der er ingen bedømmelser endnu.
    Henter...
    Henter...