Dette website anvender cookies , så vi kan give dig en bedre brugeroplevelse samt nemmere adgang til dine favorit sider.
Kontakt os på tlf. +45 44 54 00 00 for rådgivning, support og service - Bemærk venligst, at vi ikke har salg til privatpersoner.
Beskrivelse

Julabo Ultra-Low kølebade med 2-trins cascade-køling. Velegnet til temperaturapplikationer i eksterne systemer. Enhederne har høj varme-/kølekapacitet, således at en hurtig opvarmnings- og nedkølingstid sikres. Badene har aftapningshane på fronten, væskeniveau display og ventilationsgitter, der let kan afmonteres for fjernelse af ophobet støv på kølesystemet. Yderligere har badene forbedret isolering for at afhjælpe isdannelse. Monteret med håndtag eller hjul for let transport.

Med VFD Comfort display med 0,01°C opløsning og LED dialog display. Trykpanel for indstilling af sætpunkt, alarm-/sikkerhedsværdier og menufunktion. ICC (Intelligent CascadeControl), selvoptimerende temperaturkontrol. Tilslutningsmulighed for magnetv entil og HSP booster pumpe. Mulighed for tilslutning af Pt100 temperaturføler for ekstern måling og kontrol. SMART PUMP med elektronisk justering af pumpetrin. Alarmsystem for lav væskestand og justerbar overtemperatur, visning via display. Kan progr ammeres med 6 x 60 programtrin (temperatur/tid). RS232/RS485 interface for on-line kommunikation. Badåbning/-dybde: Ø7 / 22 cm Gratis software EasyTemp kan downloades på www.julabo.de. EasyTemp kan tilsluttes en enhed for PC-visning/kontrol af aktuel temperatur, justering af sætpunkt, visning af effektive varme-/kølekapaciteter, grafisk zoom af data, gentage gemte profiler, rampeprogrammering med op til 100 trin samt dataopsamling med mulighed for export i ASCII format til f.eks. MS Excel.

Model FP52-SL
Temperatur [°C] -60 - 100 °C
Stabilitet ±0,05 °C
Opløsning 0,01 °C
Varmekapacitet 3000 W
Kølekapacitet (20°C) 3000 Watt
Pumpekapacitet 22-26 L/min.
Pumpekapacitet 0,4 - 0,7 bar
Badvolumen [L] 24 L
Producent Julabo
UNSPSC Kode 41103701 Cirkulationsbade
stk./pk 1
Download
Bedømmelser (0)
Der er ingen bedømmelser endnu.
    Henter...
    Henter...