Dette website anvender cookies , så vi kan give dig en bedre brugeroplevelse samt nemmere adgang til dine favorit sider.
Kontakt os på tlf. +45 44 54 00 00 for rådgivning, support og service - Bemærk venligst, at vi ikke har salg til privatpersoner.
Beskrivelse

Julabo bade med neddypningstermostat er egnet til temperaturapplikationer i eksterne systemer eller til brug direkte i badet. Termostaten har LED multidisplay for visning af aktuel- og sætpunktsværdier, alarm- og sikkerhedsfunktioner samt pumpetrin. Trykpanel for indstilling af sætpunkt, alarm-/sikkerhedsværdier og menufunktion. Benytter PID2 temperaturkontrol med driftkompensation. Har alarmsystem for lav vandstand og justerbar overtemperatur med visning via display. Ved arbejdstemperatur under eller tæt ved omgivelsestemperatur skal kølespiral med eksternt kølemedie benyttes. Har RS232 interface for on-line kommunikation. Gratis software EasyTemp kan downloades på www.julabo.de.

Julabo rustfrit stålbad monteret med neddypningstermostat ME til temperatur- applikationer i eksterne systemer eller til brug direkte i badet. Termostaten har VFD Comfort display med 0,1°C opløsning og trykpanel for indstilling af sætpunkt, alarm-/si kkerhedsværdier og menufunktion. PID3 cascade temperaturkontrol. Mulighed for tilslutning af Pt100 temperaturføler for ekstern måling og kontrol. SMART PUMP med elektronisk justering af pumpetrin. Alarmsystem for lav væskestand og justerbar overtempe ratur, med visning via display. Kan programmeres med 10 ramper (temperatur/tid). RS232 interface for on-line kommunikation. Badåbning/-dybde: 13 x 15/15 cm Ved arbejdstemperatur under eller tæt ved omgivelsestemperatur skal indbygget kølespiral og ek sternt kølemedie benyttes. Gratis software EasyTemp kan downloades på www.julabo.de. EasyTemp kan tilsluttes enhed for PC-visning/kontrol af aktuel temperatur, af data, gentage gemte profiler, rampeprogrammering med op til 100 trin samt dataopsamling

Temperatur [°C] 20 - 200 °C
Stabilitet ±0,01 °C
Volumen [L] 4.5 ltr.
Varmekapacitet 2000 W
Pumpekapacitet 11-16 L/min.
Pumpekapacitet 0,23-0,45 bar
Dimensioner (bxdxh) 130x150x150 mm
Type Julabo ME
Producent Julabo
UNSPSC Kode 41103701 Cirkulationsbade
Antal 1
Download
Brochure JULABO-ME-4.pdf
Bedømmelser (0)
Der er ingen bedømmelser endnu.
    Henter...
    Henter...