Dette website anvender cookies , så vi kan give dig en bedre brugeroplevelse samt nemmere adgang til dine favorit sider.
Kontakt os på tlf. +45 44 54 00 00 for rådgivning, support og service - Bemærk venligst, at vi ikke har salg til privatpersoner.

VÆSKEPUMPER

Buch & Holm tilbyder et stort program inden for væskepumper. Lige fra små infusionspumper til sprøjter og op til store slangepumper til industrien. Vi forhandler det velkendte mærke Masterflex, der med deres 10.000+ kombinationer med sikkerhed også har pumpen til din applikation. 

For at give dig et godt, nemt og hurtigt overblik over vores store program inden for området, har vi udarbejdet et katalog med anbefalinger til komplette pumper, slanger m.v. Bemærk, at kataloget kun indeholder et udsnit af sortimentet, så hvis du ikke finder lige det du søger, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os. Hele sortimentet, priser, lagerstatus m.v. kan ses på vores online shop. 


Har du spørgsmål eller ønsker du råd og vejledning, så kontakt Kundesupport pr. tlf. 44 54 00 00 eller e-mail b-h@buch-holm.dk

_____

SE KATALOGET I ONLINE SHOPPEN

Henter...
Henter...