Dette website anvender cookies , så vi kan give dig en bedre brugeroplevelse samt nemmere adgang til dine favorit sider.
Kontakt os på tlf. +45 44 54 00 00 for rådgivning, support og service - Bemærk venligst, at vi ikke har salg til privatpersoner.

Klinisk køl/frys og ULT

Onsdag den 3. maj 2017

Hvorfor koster et klinisk køle- eller fryseskab så meget mere end et husholdningsskab og hvad er forskellen? Hvad skal man vælge og hvilke muligheder giver det? Hvilke krav stilles til laboratorie- og pharma-skabe og hvad med validering og IQ/OQ?

Hvad er vigtige parametre, når der skal indkøbes -80°C frysere, hvordan reduceres strømforbruget? Hvordan vedligeholder og servicerer jeg dem bedst muligt. Jeg overvejer at investere i en mekanisk -150°C kummefryser, men er den lige så sikker som en LN2-tank og hvor meget sparer jeg om året ved at skifte?
       
Hvordan sikrer jeg mig bedst mod nedbrud, hvilke muligheder findes når der er nedbrud? Hvad med alarmer, hvordan overvåger jeg mine prøver bedst muligt?

Disse plus flere spørgsmål vil vores leverandører og egne specialister give svar på i løbet af dette seminar. Vi runder af med en frokost, hvor der også vil være mulighed for at se de forskellige produkter. 

Målgruppe: Brugere
Dato: Onsdag den 3. maj 2017
Sted: Marielundvej 39, 2730 Herlev
Tid: 9.00 - 13.00 (eller efter behov)
Sprog: Dansk/engelsk
Tilmelding senest: Onsdag den 26. april 2017
Deltagerpris: Gratis

Vi ved, hvad der skal til og glæder os til en spændende dag sammen med dig.
Seminar: Klinisk køl/frys og ULT
Yderligere information eller tilmelding:
Katja Kofoed på tlf. 44540027, e-mail: kkl@buch-holm.dk
Henter...
Henter...