Dette website anvender cookies , så vi kan give dig en bedre brugeroplevelse samt nemmere adgang til dine favorit sider.
Kontakt os på tlf. +45 44 54 00 00 for rådgivning, support og service
Bemærk venligst, at vi ikke har salg til privatpersoner.

Kvalitet

Buch & Holm er kvalitetscertificeret efter ISO 9001:2015, for at sikre en ensartet og høj kvalitet til alle vore kunder. Vores kvalitetspolitik er et væsentligt omdrejningspunkt og vi arbejder efter et nøje dokumenteret kvalitetsstyringssystem, der skal sikre, at du får den bedste service, rådgivning og support.

Vi er miljøcertificeret efter ISO 14001:2015, for at sikre, vi handler miljømæssigt forsvarligt og kan dokumentere dette, så du trygt kan handle hos os og samtidig tænke på miljøet.

Ligeledes er vi arbejdsmiljøcertificeret efter ISO 45001:2018, for at sikre vores medarbejdere de bedste forhold og sikre, at vi til enhver tid efterlever gældende lovgivning. Vi sætter sikkerhed først!

Desuden er Buch & Holm godkendt af Center for Biosikring og Bioberedskab og har tilladelse til at handle med kontrolbelagt udstyr, hvilket blandt andet omfatter bioreaktorer, shakerbags, frysetørrere, handskebokse, klasse III laf-bænke m.m.

Buch & Holm er en sagkyndig virksomhed for installation, reparation og service af køleanlæg uanset størrelsen på fyldningen.

Vi er med højeste kreditværdighed, trippel AAA-certificeret, hvilket sikrer dig, at vi kan efterleve vores forpligtelse i forbindelser med leverancer og er finansielt stabile.

Buch & Holm er med i smiley-ordningen hos miljø- og Fødevareministeriet omhandlende materialer til fødevarekontakt.

Kontakt os gerne for yderligere information
ISO logoer
Henter...
Henter...