Dette website anvender cookies , så vi kan give dig en bedre brugeroplevelse samt nemmere adgang til dine favorit sider.
Kontakt os på tlf. +45 44 54 00 00 for rådgivning, support og service - Bemærk venligst, at vi ikke har salg til privatpersoner.
Beskrivelse

Med Brothers P-touch labelprintere kan du hurtigt og effektivt skabe selvklæbende labels, der hjælper dig med at holde orden i hjemmet, på kontoret, i virksomheden og i skolen. Brother P-touch labelprintere er designet til at printe holdbare labels til enhver opgave, og de anvender TZe-tape, der er testet til det ekstreme.

Skab specialdesignede og holdbare labels i mange farver og bredder med denne funktionsrige og hurtige labelprinter. Design labels på din PC, Mac, tablet eller smartphone og print via det kablede eller trådløse netværk eller via USB. Du kan printe stregkoder, logoer, og andre billeder, rammer og tekst og linke til eksisterende data i dine ark, så du let kan printe flere labels på en gang. En avanceret kniv med let-aftagelig labelfunktion sikrer effektiv print af labels. PT-P950NW bruger P-touch Editor labeldesign software til Windows og Mac. Den indeholder avancerede funktioner, som normalt kun findes i dyre skrivebordsmodeller såsom idustristandarder 1D og 2D stregkoder, import af logoer og andet grafik og giver dig mulighed for at bruge de installerede fonte på din computer. Link til et Microsoft Excel®-ark eller .csv-fil, så du kan printe flere labels hurtigt og nemt.

Funktioner

  • Skab holdbare labels op til 36 mm i bredden
  • Hurtig print i høj opløsning
  • Kablet netværk og Wi-Fi, så du kan printe labels fra flere enheder på samme tid, inkl. tablets og smartphones
  • Avanceret kniv med let-aftagelig label funktion
  • Inkl. billeder, stregkoder og rammer til dine labels
  • Forbind til data i ark og print flere labels på samme tid

 

Mulighed for tilkøb af genopladelig batteribase, touch skærm display for printning af labels uden at tilslutte til en PC samt Bluetooth interface for den ultimative mobile løsning.

Producent Brother
UNSPSC Kode 44102400 Etiketteringsmaskiner
stk./pk 1
Tilbuddet udløber 30-08-2018
Download
Brochure 14P950NW.pdf
Bedømmelser (0)
Der er ingen bedømmelser endnu.
    Henter...
    Henter...