Dette website anvender cookies , så vi kan give dig en bedre brugeroplevelse samt nemmere adgang til dine favorit sider.
Kontakt os på tlf. +45 44 54 00 00 for rådgivning, support og service - Bemærk venligst, at vi ikke har salg til privatpersoner.
Beskrivelse

Labfors Lux Flat Panel

Den perfekte bioreaktor til forskning indenfor biobrændsel.

Labfors Lux Flat Panel bioreaktor med 1,9 ltr. kassetteformet fermenteringskar til dyrkning af blandt andet alger, planteceller og cyanobakterier.

Fermenteringskarret er en kassettelignende beholder med en mediedybde på 2 cm. Dette giver en ensartet og reproducerbar belysning uden skyggeeffekter. Den maksimale lysintensitet på 3000 µmol/m2s (svarende til ca. 180.000 lux) kan sammenlignes med solskin i Caribien! Belysningen der er justerbar mellem 0 – 100% kan i forbindelse med Iris software benyttes til at simulere dagslyskurver.

Som standard leveres Labfors Lux Flat Panel med varmt, hvidt lys. Dette giver et ideelt spektrum i det synlige område. Andre farver som rød, blå, UV-A eller infrarød kan også tilbydes. De 3 farver kan dæmpes uafhængigt af hinanden hvilket giver optimale muligheder for at opnå det korrekte spektrum.

  • Til kulturer fra 1,6 – 1,8 liter
  • Kontrollerbar lysintensitet
  • Flexibel med hensyn til lysspektrum
  • Til mange applikationer
Producent Infors
UNSPSC Kode 41104301 Standard gæringsenheder
stk./pk 1
Bedømmelser (0)
Der er ingen bedømmelser endnu.
    Henter...
    Henter...