Dette website anvender cookies , så vi kan give dig en bedre brugeroplevelse samt nemmere adgang til dine favorit sider.
Kontakt os på tlf. +45 44 54 00 00 for rådgivning, support og service - Bemærk venligst, at vi ikke har salg til privatpersoner.
Beskrivelse

Denne software-version giver brugeren mulighed for at koble op til 64 enheder til én PC på samme tid. Målinger og processer kan køre uafhængigt af hinanden. Kommunikationen mellem PC og laboratorieenhed sker via det serielle interface RS 232 (COM1 eller COM2). Hurtig registrering af mange fysiske parametre såsom drejningsmoment, temperatur, hastighed og pH. Disse parametre kan repræsenteres på en y- / t-graf for nemmere dataanalyse og dokumentation.
Forbedrede funktioner omfatter:

  • Online firmwareopdatering
  • XML-støtte til import / eksport af ældre konfigurationsfiler
  • Windows 7 support og up-to-date online-hjælp
  • Forskellige fejlrettelser og forbedringer af ydeevne

Hardware og software:
Windows 98/2000 / NT / XP / 7 med mindst 16 MB RAM, 20 MB harddisk-hukommelse, mus, VGA-display og COM-porte.
 
Styring
Ønskede temperatur- og hastighedssekvenser kan styres præcist. Valgfrie funktioner, der kan genereres grafisk, lagres og genanvendes.
 
Eksport
Data kan eksporteres til standardapplikationer. For eksempel er det muligt at måle hastigheden under en test, gemme resultaterne i et standardformat (.txt eller ASCII) og derefter analysere i Excel.

Dokumentation
Til dokumentationsformål kan alle måleresultater samt diagrammer udskrives eller udregnes i henhold til GLP, ISO og QA.

Producent IKA
UNSPSC Kode 41112205 Temperaturregulatorer
stk./pk 1
Bedømmelser (0)
Der er ingen bedømmelser endnu.
    Henter...
    Henter...