Dette website anvender cookies , så vi kan give dig en bedre brugeroplevelse samt nemmere adgang til dine favorit sider.
Kontakt os på tlf. +45 44 54 00 00 for rådgivning, support og service
Bemærk venligst, at vi ikke har salg til privatpersoner.

LAF-bænke

Ved arbejde med laf-bænke sikres dine produkter mod kontaminering. Derudover skal arbejdsgangen også være sikker for dig og dine omgivelser. Vi tester og udfører service/filterskift på laf- og sikkerhedsbænke klasse I, II & III. Bænkene bliver testet efter gældende internationale standarder, normalt i.h.t. ISO/EN 12469.

Når du tegner en serviceaftale med Buch & Holm, er det os, der er ansvarlige for, at dit kabinet løbende bliver testet. Integritetstest udføres med fotometer eller partikeltæller. Der benyttes akkrediteret kalibreret måleudstyr til alle målinger og tests. For at yde den højst mulige sikkerhed, samarbejder vi med firmaet VentilationsPartner, som er CTCB-1 certificeret på professionelt niveau. Det betyder, at de har certifikat på at kunne udføre tests på bænke og installationer med sterilfiltre (HEPA-filtre). Vi servicerer alle fabrikater, herunder Kojair, Holten, Scanlaf, Thermo, Esco, GOTH-kabinetter m.fl.

Har du spørgsmål eller ønsker du råd og vejledning, så kontakt Kundesupport pr. tlf. 44 54 00 00 eller e-mail b-h@buch-holm.dk
Henter...
Henter...