Dette website anvender cookies , så vi kan give dig en bedre brugeroplevelse samt nemmere adgang til dine favorit sider.
Kontakt os på tlf. +45 44 54 00 00 for rådgivning, support og service - Bemærk venligst, at vi ikke har salg til privatpersoner.
Beskrivelse

METTLER-TOLEDO's SevenGo, SevenCompact og SevenExcellence kan automatisk genkende ISM-sensorer ved tilslutning. Kalibreringsdata kan derefter automatisk overføres til og fra sensoren. Således vil det ikke være nødvendig med ny kalibrering hver gang der skiftes elektrode.

pH-elektrode InLab® Pure Pro

Designet til at være den perfekte elektrode til vandige opløsninger med meget lav ionstyrke, herunder ultrarent vand. Elektrolyt-brokammeret muliggør brug af 1 mol/L KCl for at mindske koncentrationsgradienten ved diafragmaet. Det tredobbelte diafragma undgår polarisering ved spidsen og sikrer samtidig et lavt diafragmapotentiale. I lighed med alle højtydende pH-elektroder fra METTLER TOLEDO er den udstyret med en indbygget temperatursensor til automatisk temperaturkompensation.

 

Specifikationer

pH-område: 1 - 11

Membranmodstand: 25°C, <50 MOhm
Temperaturområde: 0 - 80°C

Temperatursensor: NTC 30 kOhm

Referenceelektrolyt: 3 mol/L KCl
Referencesystem: ARGENTHAL™ med Ag+ -fælde
Skaft dia.: 12 mm
Skaft længde: 170 mm
Skaftmateriale: Glas
Kabelforbindelse: MultiPin

Langtids opbevaring: 3 mol/L KCl

ATC Ja
Fastmonteret kabel Nej
Måleområde [pH] 1-11 pH
Temperaturområde 0-80 °C
Længde [mm] 170 mm
Diameter 12 mm
Producent Mettler-Toledo
UNSPSC Kode 41115604 Ph elektroder
stk./pk 1
Bedømmelser (0)
Der er ingen bedømmelser endnu.
    Henter...
    Henter...