Dette website anvender cookies , så vi kan give dig en bedre brugeroplevelse samt nemmere adgang til dine favorit sider.
Kontakt os på tlf. +45 44 54 00 00 for rådgivning, support og service - Bemærk venligst, at vi ikke har salg til privatpersoner.
Beskrivelse

METTLER-TOLEDO's SevenGo, SevenCompact og SevenExcellence kan automatisk genkende ISM-sensorer ved tilslutning. Kalibreringsdata kan derefter automatisk overføres til og fra sensoren. Således vil det ikke være nødvendig med ny kalibrering hver gang der skiftes elektrode.

InLab Solids Pro pH-kombinationselektrode med indbygget temperatursensor til måling i fødevarer. Den spydformede spids er designet til nemt at gennemtrænge frugt, ost, kød m.v.

Den finporede keramiske junction, der anvendes i konventionelle elektroder, kan nemt blive kontamineret ved måling af pH i levnedsmiddelprøver. I modsætning til de konventionelle elektroder kræver InLab Solids-elektroden med en fast, polymerelektrolyt slet ingen junction. Dermed er disse sensorer særligt immune over for kontaminering. Levetiden og målenøjagtigheden forbedres yderligere med ARGENTHAL™-referencesystemet, der mindsker tab af sølvchlorid fra referenceledningen ved afvigende prøvetemperaturer.  

Leveres uden kabel.

 

Specifikationer

pH-område: 1 - 11
Temperaturområde: 0 - 80°C
Reaktionstid (98% mellem pH 4 - 7):  <20 sek.
Skaftmateriale: Glas
Temperatursensor: NTC 30 kOhm

Membranmodstand (25°C): <250 MOhm
Referencesystem: ARGENTHAL
Referenceelektrolyt: XEROLYT PLUS polymer

Skaft længde: 25 mm
Skaft diameter: 6 mm
Kabelforbindelse: MultiPin hoved
Membranglastype: LoT
Langtids opbevaring: FRISCOLYT-B

Korttids opbevaring: 3 mol/L KCl, buffer 4 eller 7

ATC Ja
Fastmonteret kabel Nej
Måleområde [pH] 0-11 pH
Temperaturområde 0-80 °C
Længde [mm] 25 mm
Diameter 6 mm
Producent Mettler-Toledo
UNSPSC Kode 41115604 Ph elektroder
stk./pk 1
Bedømmelser (0)
Der er ingen bedømmelser endnu.
    Henter...
    Henter...