Dette website anvender cookies , så vi kan give dig en bedre brugeroplevelse samt nemmere adgang til dine favorit sider.
Kontakt os på tlf. +45 44 54 00 00 for rådgivning, support og service - Bemærk venligst, at vi ikke har salg til privatpersoner.

Mikroskopi - Herlev

Onsdag den 13. juni 2018

Mikroskopet byder i dag på mange muligheder

Vi bruger mikroskopet, når vi undersøger celler i laboratoriet, forbereder prøver og dokumenterer organismer eller inspicerer materialer. Ofte strækker undersøgelsen sig over flere timer, hvor mængden, arten og karakteristika vurderes og materialer kontrolleres.

Det er vigtigt at have en praktisk og effektiv løsning til udførelsen af disse opgaver. Mikroskopet skal være nemt at betjene, give kraftige forstørrelser og skarpe gengivelser. Samtidig skal det være ergonomisk og fleksibelt, så det tilpasser sig din daglige arbejdsgang.

På seminaret vil vi præsentere dig for nogle af de mange løsninger, der kan gøre din arbejdsdag lettere, blandt andet når du benytter et kamera, herunder en app, du kan bruge på din iPad. App’en kan bruges til at dokumentere og analysere dine prøver. Der kan tilsluttes flere mikroskoper til app’en, således at man mobilt og nemt kan dele sine observationer med kolleger eller studerende.

Desuden vil vi komme ind på, hvordan du foretager en fuld-Köhler indstilling og justerer fase-ringen, når du anvender fasekontrast objektiver.

Følgende udstyr vil blive benyttet på seminaret:
Stereomikroskoper, biologiske mikroskoper og omvendte mikroskoper fra Zeiss

Meddel os inden seminaret, om du medbringer din egen prøve.
Medbring også gerne iPad.

Vi slutter dagen af med en lækker frokost.

Tid og sted:
Aarhus 12/6
Herlev 13/6
Lund 14/6

Målgruppe: Alle der arbejder med mikroskopi i dagligdagen
Dato: 13/6 2018
Sted: Marielundvej 39, 2730 Herlev
Tid: 9.00 – 12.00
Foredragsholder: Holger Laschinger, Zeiss
Sprog: Engelsk
Tilmelding senest: 4/6 2018
Deltagerpris: Gratis

Vi ved, hvad der skal til og glæder os til en spændende dag sammen med dig.

Seminar: Mikroskopi
Yderligere information eller tilmelding: Carsten Andersen
på tlf. 44 54 00 55, e-mail can@buch-holm.dk
Henter...
Henter...