Dette website anvender cookies , så vi kan give dig en bedre brugeroplevelse samt nemmere adgang til dine favorit sider.
Kontakt os på tlf. +45 44 54 00 00 for rådgivning, support og service - Bemærk venligst, at vi ikke har salg til privatpersoner.
Beskrivelse

Vores mikroskopiborde er opbygget med 3 individuelle bordplader, som justeres i højden med et let tryk på betjeningspanelet. Armstøtterne er monteret på de 2 sideplader, hvilket giver størst stabilitet til bordet, hvor mikroskopet er placeret. Armstøtterne kan indstilles individuelt i højde og vinkel i forhold til bordpladen.

Bordpladerne er monteret på hver deressøjle, som er styret med kulisseføring. Søjlerne er forsynet med en eldreven spindelmotor, som sikrer stabil og sikker bevægelse.

Konstruktionen tilgodeser, at produktet kan anvendes i GMO-områder. Alle overflader er glatte og tåler professionel rengøring.

Alle materialer er nøje udvalgt ud fra en kompromisløs betragtning. Bordpladerne er udført i kompaktlaminat, søjlerne i aluminium og beslag i rustfrit stål.

Producent Zystm
UNSPSC Kode 41111734 Mikroskopborde
stk./pk 1
Bedømmelser (0)
Der er ingen bedømmelser endnu.
    Henter...
    Henter...