Dette website anvender cookies, så vi kan give dig en bedre brugeroplevelse samt nemmere adgang til dine favorit sider.
Kontakt os på tlf. +45 44 54 00 00 for rådgivning, support og service - Bemærk venligst, at vi ikke har salg til privatpersoner.
Beskrivelse

Milli-Q Integral er en unik kombination af optimeret vandrensning og monitoreringsteknologier. Det muliggør adgang til både rent (type-2) og ultrarent laboratorievand via én enhed direkte fra postevand. Dette alt-i-et-koncept giver en række fordele såsom fuld kontrol over vandrensningstrin og slutproduktets kvalitet, installation af omfattende vandrensningsforløb på minimal plads samt elimination af begrænsninger for centraliserede vandanlæg og deres distributionsloops (kompleksitet, tung vedligeholdsbyrde, forlænget nedetid og forurening)
 
Milli-Q vand: Best-in-class-renhed
ELIX: ELIX (type-2) rent vand produceres fra postevand og kan leveres direkte via den valgfrie E-POD (Elix-Point-Of-delivery) remote dispenser. Den konsekvent høje vandkvalitet sikres via det patenterede ELIX-modul (baseret på EDI-teknologi), kombineret med Progard forbehandling, intelligent omvendt osmose og bakteriedræbende UV-lampe-teknologier. Afhængig af det daglige volumen-behov fås anlægget med produktions-flowrater på henholdsvis 3, 5, 10 og 15L/time.
 
Opbevaring: Det rene (type-2) vand opbevares derefter i en polyethylen-opbevaringstank, der er designet til at opretholde en konsekvent renhed for det opbevarede vand. Et ventilationsfilter beskytter mod luftbårne kontaminanter og ASM (Automatic Sanitazation Module) forebygger dannelse af biofilm.
 
Milli-Q: For ultrarent vand af Milli-Q-kvalitet passerer vandet en dobbelt-bølgelængde-UV-lampe, der sikrer nedbrydning af organiske molekyler ved fotooxidation. Quantum poleringsenheden fjerner tilbageværende ioner og organiske kontaminanter under detektionsgrænsen. Til sidst recirkuleres det ultrarene vand gennem et loop til Q-Pod (Quality-Point-Of-Delivery)-dispenseren, hvor et applikationsspecifikt filter fjerner specifikke kontaminanter, der kan være kritiske i forhold til de aktuelle analyser og/eller eksperimenter.
 
Jetpore jomfru-ionbytningsresin, der er produceret udelukkende for Milli-Q-systemer, anvendes i alle Milli-Q-oprensningspakker. Da de er udvalgt for exceptionel præstation, kan de opfange selv de svagest ladede ioner qua deres kinetiske kapaciteter.
 
Total kontrol for ro i sjælen
Kombinationen af både resistivitets- og TOC (Total Organic Carbon)-monitorering tillader kontrol over både ioniske og organiske kontaminanter, der kan have indflydelse på forskningsresultater. Kalibrerede måleinstrumenter anvendes til at måle kvaliteten af det ultrarene vand (A10 TOC Monitor og High-sensitivity-resistivitetsceller).

Milli-Q Advantage A10 er kendetegnet ved et lavt forbrug af rensepatroner og lave driftsomkostninger. Minimalt behov for vedligehold, så du kan bruge tiden til det, du er bedst til! Systemet giver mulighed for at indstille vandkvaliteten til alle gængse applikationer og for at skræddersy til specielle behov. Monitorering af den organiske byrde i vandet (TOC), således at du kender din vandkvalitet. Systemet giver mulighed for automatisk aftapning af vand i volumener 0-64 liter, så du ikke skal have ventetid eller risikere oversvømmelse i laboratoriet. Kan kvalificeres til at overholde alle gængse laboratoriestandarder. Mange nuværende brugere er rigtig glade for netop denne løsning, da man ikke tænker på vand som et kritisk opløsningsmiddel, men som noget, der bare fungerer.

 

Få et samlet tilbud inkl. installation, slutfilter, trykregulator, vægbeslag m.v.

Producent Millipore
UNSPSC Kode 41104206 Systemer til ultrarent vand
stk./pk 1
Bedømmelser (0)
Der er ingen bedømmelser endnu.
    Henter...
    Henter...