Dette website anvender cookies, så vi kan give dig en bedre brugeroplevelse samt nemmere adgang til dine favorit sider.
Kontakt os på tlf. +45 44 54 00 00 for rådgivning, support og service - Bemærk venligst, at vi ikke har salg til privatpersoner.
Beskrivelse

Milli-Q Integral er en unik kombination af optimeret vandrensning og monitoreringsteknologier. Det muliggør adgang til både rent (type-2) og ultrarent laboratorievand via én enhed direkte fra postevand. Dette alt-i-et-koncept giver en række fordele såsom fuld kontrol over vandrensningstrin og slutproduktets kvalitet, installation af omfattende vandrensningsforløb på minimal plads samt elimination af begrænsninger for centraliserede vandanlæg og deres distributionsloops (kompleksitet, tung vedligeholdsbyrde, forlænget nedetid og forurening)
 
Milli-Q vand: Best-in-class-renhed
ELIX: ELIX (type-2) rent vand produceres fra postevand og kan leveres direkte via den valgfrie E-POD (Elix-Point-Of-delivery) remote dispenser. Den konsekvent høje vandkvalitet sikres via det patenterede ELIX-modul (baseret på EDI-teknologi), kombineret med Progard forbehandling, intelligent omvendt osmose og bakteriedræbende UV-lampe-teknologier. Afhængig af det daglige volumen-behov fås anlægget med produktions-flowrater på henholdsvis 3, 5, 10 og 15L/time.
 
Opbevaring: Det rene (type-2) vand opbevares derefter i en polyethylen-opbevaringstank, der er designet til at opretholde en konsekvent renhed for det opbevarede vand. Et ventilationsfilter beskytter mod luftbårne kontaminanter og ASM (Automatic Sanitazation Module) forebygger dannelse af biofilm.
 
Milli-Q: For ultrarent vand af Milli-Q-kvalitet passerer vandet en dobbelt-bølgelængde-UV-lampe, der sikrer nedbrydning af organiske molekyler ved fotooxidation. Quantum poleringsenheden fjerner tilbageværende ioner og organiske kontaminanter under detektionsgrænsen. Til sidst recirkuleres det ultrarene vand gennem et loop til Q-Pod (Quality-Point-Of-Delivery)-dispenseren, hvor et applikationsspecifikt filter fjerner specifikke kontaminanter, der kan være kritiske i forhold til de aktuelle analyser og/eller eksperimenter.
 
Jetpore jomfru-ionbytningsresin, der er produceret udelukkende for Milli-Q-systemer, anvendes i alle Milli-Q-oprensningspakker. Da de er udvalgt for exceptionel præstation, kan de opfange selv de svagest ladede ioner qua deres kinetiske kapaciteter.
 
Total kontrol for ro i sjælen
Kombinationen af både resistivitets- og TOC (Total Organic Carbon)-monitorering tillader kontrol over både ioniske og organiske kontaminanter, der kan have indflydelse på forskningsresultater. Kalibrerede måleinstrumenter anvendes til at måle kvaliteten af det ultrarene vand (A10 TOC Monitor og High-sensitivity-resistivitetsceller).

Ultrarent vandsystem, Milli-Q® Reference

 

Producerer type I-vand med reagens-renhed af forbehandlet tilførselsvand

Milli-Q® Reference-systemet leverer ultrarent vand (type I), til en lang række forskningsområder samtidig med, at systemet sparer tid og plads i laboratoriet. Det omfatter en ny oprensningsstrategi, som kombinerer den indledende oprensning af Type II-tilførselsvand med tilpasset slutoprensning. Afhængigt af applikationen kan forskere montere et udvalg af ekstrapatroner, for at fjerne specifikke kontaminanter. En grafisk skærm viser tydeligt vandkvalitet og systemstatus.

Med en kombination af deionisering, UV-teknologi og færdigpolering producerer Milli-Q® Reference-systemet ultrarent type I-vand (modstand 18,2 Mohm.cm ved 25 °C, \<5 ppb TOC (total mængde organisk kulstof) efter behov. Den nyskabende rensningsstrategi muliggør brug af forskellige forbrugsartikler i det endelige poleringstrin, målrettet mod de urenheder, der er kritiske for de forskellige opgaver. 

Der kan spares yderligere bordplads ved at placere Milli-Q® Reference-systemet under bordet eller ved at anvende beslaget (ekstraudstyr) til at montere enheden på væggen. Systemet kan tilsluttes til en Q-POD® (forsyningsenhed ved forbrugssted), så ultrarent vand altid er inden for rækkevidde. Systemet kan beskyttes med en ledningsevnecelle til tilførselsvand, hvis det tilføres vand fra et reservoir. 

  • Tidsbesparende volumetrisk funktion – automatisk levering af de ønskede vandvolumener
  • Funktionen med lavt flow gør det nemt at klargøre opløsninger
  • Aftapningspunktet er designet til at passe til højden og formen af alle laboratorieglas
  • Den grafiske skærm viser tydeligt oplysninger om vandkvalitet og systemstatus på flere mulige forskellige sprog
  • Minimal vedligeholdelse med let udskiftelige patroner, en UV-lampe med lang levetid og serviceadvarsler i god tid
  • Dataforbindelse: Ethernet (RJ45)

Milli-Q® Reference-systemet er testet af en uafhængig og akkrediteret virksomhed for overholdelse af CE-direktiver vedrørende sikkerhed og elektromagnetisk kompatibilitet. Det er fremstillet med komponenter og metoder anbefalet af UL og er cUL-mærket.
Milli-Q® Reference-systemet leveres med et overensstemmelsescertifikat, der sikrer, at det er fremstillet og testet helt samlet i henhold til Millipores standard-driftsprocedurer, og et kalibreringscertifikat for de temperatur- og modstandsmålere, der er indbygget i systemet. Milli-Q® Reference-forbrugsvarer leveres automatisk med et kvalitetscertifikat. Millipores produktionsfaciliteter er certificeret i henhold til ISO 9001 v.2000 og ISO 140001.

 

Producent Millipore
UNSPSC Kode 41104206 Systemer til ultrarent vand
stk./pk 1
Bedømmelser (0)
Der er ingen bedømmelser endnu.
    Henter...
    Henter...