Dette website anvender cookies , så vi kan give dig en bedre brugeroplevelse samt nemmere adgang til dine favorit sider.
Kontakt os på tlf. +45 44 54 00 00 for rådgivning, support og service - Bemærk venligst, at vi ikke har salg til privatpersoner.
Beskrivelse

Minifors 2 er er en ny og forbedret udgave af den velafprøvede Minifors bioreaktor. Minifors 2 er stadig klart til brug direkte fra emballagen, men er nu endnu lettere at betjene via det nye store touch screen display, der med en overskuelig menu struktur, gør denne maskine til en drøm at betjene.

Minifors 2 kommer som en komplet pakke med alt hvad du får brug for dyrkning af mikroorganismer. Det fuldt udstyrede fermentorkar er placeret på en kompakt basisenhed med fire frit konfigurerbare pumper, pH og pO2 sensorer, to fuldautomatisk gaslinjer med massflow controllere og en touch screen styreenhed. Hertil kommer muligheden for ekstra valgfrie funktioner, som kan fremme forståelsen og optimeringen af bioprocessen.

Minifors 2 er udviklet specielt til bakteriedyrkning og fås i tre størrelser på 1,5, 3 og 6 liter total volumen. Det meget kompakte design, med en størrelse på kun 45,5 x 37,5 cm gør at det er let at finde plads i laboratoriet.

Med Minifors 2 er der mange muligheder. Du kan enten bruge den som stand alone maskine og eksportere data via USB Stick eller du kan tilslutte Minifors 2 til eve® software, som er det nye og banebrydende bioproces software fra Infors HT.
Eve® giver mulighed for at bruge Minifors 2 som til virtuel parallel bioreaktor og giver udvidede muligheder for at planlægge og udføre komplicerede processer.

 

Leveringsomfang: 

Basis enhed med Touch screen display
Fermentorkar
Direkte drevet motor
2 Mass Flow Controllere (Luft og O2/N2)
4 konfigurerbare peristaltiske pumper
pH og pO2 Sensorer
Afgangsgaskøler, Antifoam Sensor, podeport
OPC UA Server kompatibel med INFORS HT eve®

Producent Infors
UNSPSC Kode 41104301 Standard fermenteringsenheder
stk./pk 1
Download
Bedømmelser (0)
Der er ingen bedømmelser endnu.
    Henter...
    Henter...