Dette website anvender cookies , så vi kan give dig en bedre brugeroplevelse samt nemmere adgang til dine favorit sider.
Kontakt os på tlf. +45 44 54 00 00 for rådgivning, support og service - Bemærk venligst, at vi ikke har salg til privatpersoner.

Revolutionerende ny software

7. oktober 2016
eve® er det nye software til bioreaktorer og shakere fra Infors HT. eve® erstatter Iris og er et helt nyt koncept, som henvender sig til alle, der arbejder med bioreaktorer og celledyrkning - også tredjepartsudstyr. Det nye software er modulopbygget, dvs. at man tilkøber det, man har brug for. Basis er til overvågning og data-logging og eve® planlægnings- og kontrolmodulet giver mulighed for meget fleksibelt at planlægge og eksekvere komplekse processer.
eve® er webbaseret og kan derfor tilgås, hvor end det måtte være belejligt og giver mulighed for at samarbejde i en stor organisation.

Det nye software er baseret på NoSQL og ElasticSearch, dvs. at søgemulighederne og databehandling er meget fleksible og at der er mulighed for behandling af Big data med høj hastighed. eve® er udviklet med brugeren i tankerne og derfor er brugervenligheden helt i top. En række funktioner er forprogrammerede, hvilket letter det daglige arbejde og sikrer et effektivt flow. Download en prøveversion her http://www.infors-ht.com/eve/en

eve® kan fås både som ejerlicens og som abonnement med årlig betaling. Kontakt Lisbeth Krog på tlf.:
44 54 00 35 eller e-mail lk@buch-holm.dk og få en pris på en løsning, der dækker netop dine behov.
 eve® - revolutionerende ny software
Henter...
Henter...