Dette website anvender cookies , så vi kan give dig en bedre brugeroplevelse samt nemmere adgang til dine favorit sider.
Kontakt os på tlf. +45 44 54 00 00 for rådgivning, support og service - Bemærk venligst, at vi ikke har salg til privatpersoner.

27 th Regional Congress of the ISBT - 17.-21. juni 2017

9. marts 2017
I ulige år afholder ISBT to regionale kongresser, hvoraf den ene bliver afholdt I Europa. I år bliver kongressen holdt i Bella Centret i København den 17.-21. juni 2017. Kongressen planlægges i samarbejde med danske specialister inden for feltet.

En væsentlig del af kongressen er, at der er mulighed for at møde førende leverandører af produkter, der er målrettet mod blodtransfusion. Her vil der være mulighed for at høre om rekruttering af bloddonorer til den faktiske donationsproces, blodcellers sammensætning, klargøring af blodkomponenter, transfusionsoverførte, smitsomme sygdomme, behandling af blod fra immunhæmatologipatienter, transfusionsreaktioner, celleterapi og meget mere.

Vi er naturligvis til stede, så kom og besøg os. Du kan bl.a. se den nye udgave af Sigma 8KBS blodbanks-gulvcentrifuge med køl, som du ser på billedet og et blodbankskøleskab fra Panasonic. Der vil naturligvis være mange andre spændende produkter og vores dygtige medarbejdere er klar til at tale om
de problemstillinger, du måtte have.

Yderligere information:

Mikkel Holm på tlf. 44 54 00 15, e-mail mih@buch-holm.dk

Se mere om "27 th Regional Congress of the ISBT"
Mød os på LabDays i Århus
Henter...
Henter...