Top of the page

Overvågningssystemer for temperatur og fugtighed

torsdag den 17. oktober 2019

Komplette løsninger til overvågning til temperatur og fugtighed, dokumentation og alarmering, fra JRI.

Vi tilbyder installation, service og validering.

Systemer til overvågning, dokumentation og alarmering
Hos Buch & Holm har vi gennem de seneste mange år leveret adskillige komplette overvågningsløsninger og vi har bl.a. en referencekunde med mere end 500 målepunkter.
Uanset hvilket udstyr du har, og uanset omfanget af dette, kan vi med ét system overvåge og logge dine kritiske data centralt og i.h.t. FDA 21, part 11. Data opsamles centralt og du modtager dine alarmer på e-mail og/eller SMS. Du kan løbende følge dit udstyr.

Ét system til overvågning, dokumentation og alarmering af alt dit udstyr
Uanset hvilke krav du måtte have, har vi en løsning, der passer til dig. Vi starter med MySirius cloud-løsning, som er nem at komme i gang med og at installere. Endvidere tilbyder vi Sirius, hvor overvågning af flere lokationer og transport mellem disse er muligt. Endeligt har vi MobiTemp, som med Geodata sikrer din transport og lokation.

Installation, service og validering
I forhold til anskaffelse af et system tilbyder vi både rådgivning i henhold til krav og er behjælpelige med at udarbejde din kravspecifikation. Vi tilbyder installation, IQ, OQ, FAT, SAT dokumentation og efterfølgende en serviceaftale med mulighed for at sensor er sporbart kalibreret.

For yderligere information, kontakt venligst Hans-Henrik Ulm på telefon 44 54 00 22 eller e-mail hhu@buch-holm.dk