pH basis

tirsdag den 21. januar 2020

Om der er tale om pH-strips eller avanceret måleudstyr, kan vi helt sikkert være behjælpelige.

Af leverandører kan bl.a. nævnes WTW, Eutech, SI analytic og Mettler Toledo.

Inden for området elektrokemi som pH, ledningsevne og opløst ilt har vi et meget stort program og er leverandør til laboratorier, kvalitetskontrol, industri og procesteknik. Om der er tale om pH-strips eller avanceret måleudstyr, kan vi helt sikkert være behjælpelige. Af leverandører kan bl.a. nævnes WTW, Eutech, SI analytic og Mettler Toledo.

For at give dig et godt, nemt og hurtigt overblik over vores store program inden for pH-måling, har vi udarbejdet et lille og nemt overskueligt prospekt med et basissortiment af pH-strips, instrumenter, buffere m.v. til rigtig skarpe priser.

Du kan læse pH basis prospektet her.

Bemærk, at prospektet kun indeholder et lille udsnit af sortimentet, så hvis du ikke finder lige det, du søger, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os. Hele sortimentet, priser, lagerstatus m.v. kan ses på vores onlineshop.

Kontakt Hans-Henrik Ulm på tlf. 44 54 00 22 eller e-mail: hhu@buch-holm.dk for yderligere information og det helt rigtige instrument til en given applikation og lige netop din opgave.