Top of the page

Rysteinkubator-ny og uovertruffen

torsdag den 25. april 2019

INFORS HT lancerer ny, optimeret version af Multitron rysteinkubator for endnu bedre dyrkningsbetingelser.

Et nyt kapitel i en fortsat succeshistorie: Mere end 20 år efter Multitron blev introduceret på markedet, præsenterer INFORS HT nu sin fjerde generation re-designede rysteinkubator - en ny, endnu bedre løsning til ideelle dyrkningsforhold, som leverer uovertruffen kapacitet, et minimalt fodaftryk og som er nem at betjene.

Den nye Multitron byder på endnu bedre betingelser for dyrkning af mikroorganismer, cellekulturer og fototrofe organismer. Det nye temperaturstyringskoncept giver brugerne mulighed for at opnå optimal, gradientfri temperaturensartethed, der garanterer sammenlignelige vækstbetingelser i alle batches. Det hygiejniske design af den nye Multitron er også forbedret med afrundede, indvendige hjørner i kammeret, der har færre komponenter, hvilket gør det langt lettere at rengøre. Den nye UV-dekontamineringsfunktion, dens kondensatfri direkte dampbefugtning og dens antibakterielle belægning betyder, at Multitron opfylder de strenge krav til cellekulturapplikationer.

Den nye Multitron opfylder også kravene til øget effektivitet i biotekindustrien. Som det var tilfældet med sin forgænger, er fodaftrykket for denne rysteinkubator stadig meget lille i modsætning til alle andre på markedet; ved at anvende en tre-stablet konfiguration kan der dyrkes over 50 liter og / eller 23.000 batches parallelt - selv om basen kun er 1 m bred. Topenheden forbliver i en behagelig arbejdshøjde på 1,40 m, mens den nye dørmekanisme og hurtige, automatiserede start-stop-funktion holder afbrydelser i dyrkningsprocessen på et minimum.

Hvis du ønsker yderligere information eller et godt tilbud kontakt venligst Mikkel Holm på tlf. 44 54 00 15 eller på e-mail mih@buch-holm.se

Hvis du vil læse mere om den nye multritron rysteinkubator, så klik her