Dette website anvender cookies, så vi kan give dig en bedre brugeroplevelse samt nemmere adgang til dine favorit sider.
Kontakt os på tlf. +45 44 54 00 00 for rådgivning, support og service - Bemærk venligst, at vi ikke har salg til privatpersoner.
Login

Dansk forhandler af Milli-Q

13. november 2015
Vi er glade for at kunne meddele, at vi har indgået et tæt samarbejde med Millipore Danmark om forhandling af deres Milli-Q vandbehandlingsanlæg. Milli-Q Advantage A10 er kendetegnet ved et lavt forbrug af rensepatroner og lave driftsomkostninger. Minimalt behov for vedligehold, så du kan bruge tiden til det, du er bedst til!
Systemet giver mulighed for at indstille vandkvaliteten til alle gængse applikationer og for at skræddersy til specielle behov. Monitorering af den organiske byrde i vandet (TOC), således at du kender din vandkvalitet. Systemet giver mulighed for automatisk aftapning af vand i volumener 0-64 liter, så du ikke skal have ventetid eller risikere oversvømmelse i laboratoriet. Kan kvalificeres til at overholde alle gængse laboratoriestandarder. Mange nuværende brugere er rigtig glade for netop denne løsning, da man ikke tænker på vand som et kritisk opløsningsmiddel, men som noget, der bare fungerer.

Kontakt Bo Deckers Skibild på tlf. 44 54 00 33 eller mail: bds@buch-holm.dk

Sold only in Denmark
Henter...
Henter...