Dette website anvender cookies, så vi kan give dig en bedre brugeroplevelse samt nemmere adgang til dine favorit sider.
Kontakt os på tlf. +45 44 54 00 00 for rådgivning, support og service - Bemærk venligst, at vi ikke har salg til privatpersoner.
Login

Panasonic TwinGuard, skabsfryser -86°C, 519 liter

Varenr. 4930075
Beskrivelse

Panasonic -80°C skabsfryser med VIP-isolering er en driftssikker og stabil ULT-fryser. De vakuumisolerede paneler har optimal isoleringsevne og gør, at fryseren ikke fylder meget på trods af det store indvendige volumen.
Mikroprocessorstyret temperaturregulering i området -50° til -86°C og tydeligt LED-display. Udvidet alarmsystem for temperatur-, dør- og systemfejl. Leveres med 2 isolerede indvendige døre, som slutter helt tæt, således at tilisning i kammeret minimeres (kan leveres med 4 døre som tilbehør).  
Alle VIP-modeller er klassificeret til medicinsk anvendelse: MDD 93/42/EEC, class IIa

 • VIP (vakuum-isolerede paneler)
 • Indvendige, isolerede døre
 • LED-display placeret i øjenhøjde
 • Temperatur- og døralarm
 • Alarm ved strømsvigt samt tekniske fejl
 • Potentialfrit relæ til eksternt alarmsystem
 • 3 gennemføringskanaler til ekstern føler (Ø17mm)
 • Mulighed for CO2 back-up
 • Monteret på hjul med nivelleringsben
 • Dørlås

Dual- VIP er fryseren, der bliver ved med at køre, selvom én kompressor går ned!

For at opnå temperaturer ned til -86°C, benytter de fleste producenter sig af et 2-trins kaskade kølesystem, hvor de 2 kompressorer arbejder i serie og er afhængige af hinanden. I tilfælde af fejl på kølesystemet vil fryseren ikke køle og et nedbrud betyder, at der er stor risiko for at miste dyrebare prøver. 

I Dual-VIP skabsfrysere benytter Panasonic ”Twin Guard Dual Cooling Technology”, hvor de 2 kompressorer arbejder uafhængigt af hinanden. Ved fejl på den ene kompressor vil den anden kunne opretholde en temperatur på -70°C!  

Twin Guard Dual Cooling systemet er konstrueret således, at de 2 kompressorer arbejder uafhængigt af hinanden i modsætning til de konventionelle 2-trins kaskade systemer. I tilfælde af fejl på det ene kølesystem, vil den anden kompressor kunne opretholde en temperatur på -70°C så længe det kræves, hvilket vil sige kontinuerlig drift uden tidsbegrænsning. 

Da en temperatur på -70°C opretholdes er dine prøver sikret og man kan stille og roligt få organiseret et service besøg og derved udgå unødvendige bekymringer og uforudsete udgifter.

 

Skabet leveres med 3 hylder og har plads til 16 rack / 352 kryoboxe (50 mm).

Model Panasonic VIP
Producent Panasonic Biomedical
UNSPSC Kode 41103005 Ultrakold eller ultralav skabsfryser
stk./pk 1
Download
Bedømmelser (0)
Der er ingen bedømmelser endnu.
  Henter...
  Henter...