Dette website anvender cookies , så vi kan give dig en bedre brugeroplevelse samt nemmere adgang til dine favorit sider.
Kontakt os på tlf. +45 44 54 00 00 for rådgivning, support og service - Bemærk venligst, at vi ikke har salg til privatpersoner.
Beskrivelse

Panasonic luftkappe CO2 inkubator med både CO2 og O2-kontrol. CO2 sensoren er en Dual IR sensor, mens O2 sensoren er en stabiliseret Zirconia sensor. Kammeret er af poleret rustfrit stål med kobberlegering og har runde hjørner, derfor let at rengøre inkubatoren og risikoen for kontaminering er minimal. 4 gastætte indvendige døre af tempereret glas. Mulighed for elektronisk dørlås med password. Med LCD touch display og mikroprocessor PID-kontroller for præcis styring af temperatur, CO2 og O2-koncentration. USB port. Visuel og akustisk alarm, der kan kobles op til intern overvågning. Automatisk skift fra primær til sekundær tank, når O2 slipper op. Dette kan leveres som ekstra udstyr til CO2. Leveres med 3 hylder i rustfrit stål med kobberlegering.

Specifikationer:
Temperaturområde: 5°C over rumtemperatur til 50°C ±0,25°C
CO2 kontrol: 0 - 20%
O2 kontrol: 1 - 18% / 22 - 80%
Fugtighed: 95%

Denne model leveres med Safe Cell UV system for kontinuerlig beskyttelse og tidsbesparende H2O2 dekontaminering.

CO2 område 0 - 20 %
Producent Panasonic Biomedical
UNSPSC Kode 41104419 3-gas inkubator med tørvæg, enkelt kammer
Antal 1
    Henter...
    Henter...