Dette website anvender cookies , så vi kan give dig en bedre brugeroplevelse samt nemmere adgang til dine favorit sider.
Kontakt os på tlf. +45 44 54 00 00 for rådgivning, support og service - Bemærk venligst, at vi ikke har salg til privatpersoner.

pH- & ledningsevnemåling


Sammen med Mettler-Toledo afholder vi seminar/workshop om pH- og ledningsevnemåling. Der vil være en detaljeret teoretisk gennemgang af pH og en kortfattet teoretisk gennemgang af ledningsevne. Vi ser på det korrekte valg af instrumenter og elektroder i forhold til specifikke applikationer, betydning af kalibrering m.v.

Agenda: Teori pH (detaljeret) - Ledningsevne (kortfattet) - Valg af korrekt instrument og elektrode - Kalibrering og fejlfinding - Hands-on - GLP og god målepraksis

På seminaret vil der blive hands-on og udstilling af bord- og håndholdte pH- og ledningsevnemålere samt elektroder og andet tilbehør fra Mettler-Toledo. Der vil også være mulighed for at medbringe egne prøver. Klokken ca. 12.30 vil der blive serveret en god frokost.

Målgruppe: Brugere
Dato: Dato for nyt seminar følger
Sted: Marielundvej 39, 2730 Herlev
Tid: 9.00 – 15.00
Foredragsholdere: Patrick Kemnic og Scott Marsden fra Mettler-Toledo
Sprog: Engelsk
Antal deltagere: Maks. 25 personer

Tilmelding og information
Kontakt 
Hans-Henrik Ulm pr. tlf. 44 54 00 22 eller e-mail hhu@buch-holm.dk
Kontakt Hans-Henrik Ulm på tlf. 44 54 00 22 eller e-mail hhu@buch-holm.dk for tilmelding og information.
Tilmelding: Kontakt Hans-Henrik Ulm på e-mail, hhu@buch-holm.dk eller 44 54 00 22 for yderligere information og tilmelding.
Henter...
Henter...