Top of the page

pH-elektrode, Mettler-Toledo InLab Dairy, glas, S7 u. kabel

Item No. 9041679
pH-elektroden InLab® Dairy fra Mettler-Toledo har en rundet ende og er specielt udviklet til pH-måling i flydende eller lav-/semiviskøse mejeriprodukter. Leveres uden kabel . Måling i faste eller halvfaste prøver er udfordrende og kræver elektroder, der er robuste, sikrer korrekt elektrolytstrøm og

Beskrivelse

pH-elektroden InLab® Dairy fra Mettler-Toledo har en rundet ende og er specielt udviklet til pH-måling i flydende eller lav-/semiviskøse mejeriprodukter. Leveres uden kabel.

Måling i faste eller halvfaste prøver er udfordrende og kræver elektroder, der er robuste, sikrer korrekt elektrolytstrøm og er lette at rengøre. Elektroder med disse egenskaber anvendes ofte til applikationer indenfor fødevareanalyse.

Specifikationer

  • pH-område: 0 - 12
  • Temperaturområde: 0 - 100 °C
  • Reaktionstid (98% mellem pH 4 - 7): <20 sek.
  • Skaftmateriale: Glas
  • Membranmodstand (25 °C): <600 MOhm
  • Membranglastype: A41 - Meget robust glas, især modstandsdygtigt over for stærke kemikalier og velegnet til høje temperaturer 
  • Referencesystem: ARGENTHAL™ med Ag+-fælde
  • Referenceelektrolyt: FRISCOLYT-B®
  • Skaftlængde: 120 mm
  • Skaftdiameter: 12 mm
  • Kabelforbindelse: S7 skruehoved
Pakningsstørrelse: 1 stk.

Specifikationer

Producent
Mettler-Toledo
Type
Elektrolyt refill
Temperaturområde [°C]
0 - 100
Diameter [mm]
12
Længde [mm]
120
Materiale
Glas
Model
InLab Dairy
Max. pH [pH]
12
Min. pH [pH]
0
Pakningsstørrelse
1 stk.
Salgsenhed
EA
UNSPSC
41115604 pH-elektroder
Spørgsmål til produktet - kontakt
Kristoffer Laugesen, kla@buch-holm.dk, +45 44540022

pH-elektrode, Mettler-Toledo InLab Dairy, glas, S7 u. kabel

Item No. 9041679
pH-elektroden InLab® Dairy fra Mettler-Toledo har en rundet ende og er specielt udviklet til pH-måling i flydende eller lav-/semiviskøse mejeriprodukter. Leveres uden kabel . Måling i faste eller halvfaste prøver er udfordrende og kræver elektroder, der er robuste, sikrer korrekt elektrolytstrøm og

Beskrivelse

pH-elektroden InLab® Dairy fra Mettler-Toledo har en rundet ende og er specielt udviklet til pH-måling i flydende eller lav-/semiviskøse mejeriprodukter. Leveres uden kabel.

Måling i faste eller halvfaste prøver er udfordrende og kræver elektroder, der er robuste, sikrer korrekt elektrolytstrøm og er lette at rengøre. Elektroder med disse egenskaber anvendes ofte til applikationer indenfor fødevareanalyse.

Specifikationer

  • pH-område: 0 - 12
  • Temperaturområde: 0 - 100 °C
  • Reaktionstid (98% mellem pH 4 - 7): <20 sek.
  • Skaftmateriale: Glas
  • Membranmodstand (25 °C): <600 MOhm
  • Membranglastype: A41 - Meget robust glas, især modstandsdygtigt over for stærke kemikalier og velegnet til høje temperaturer 
  • Referencesystem: ARGENTHAL™ med Ag+-fælde
  • Referenceelektrolyt: FRISCOLYT-B®
  • Skaftlængde: 120 mm
  • Skaftdiameter: 12 mm
  • Kabelforbindelse: S7 skruehoved
Pakningsstørrelse: 1 stk.

Specifikationer

Producent
Mettler-Toledo
Type
Elektrolyt refill
Temperaturområde [°C]
0 - 100
Diameter [mm]
12
Længde [mm]
120
Materiale
Glas
Model
InLab Dairy
Max. pH [pH]
12
Min. pH [pH]
0
Pakningsstørrelse
1 stk.
Salgsenhed
EA
UNSPSC
41115604 pH-elektroder
Spørgsmål til produktet - kontakt
Kristoffer Laugesen, kla@buch-holm.dk, +45 44540022