Måling i faste eller halvfaste prøver er udfordrende og kræver elektroder, der er robuste, sikrer korrekt elektrolytstrøm og er lette at rengøre. Elektroder med disse egenskaber anvendes ofte til applikationer indenfor fødevareanalyse.
InLab Dairy pH-kombinationselektrode specielt udviklet til pH-måling i mejeriprodukter. Leveres uden kabel.
Specifikationer
pH-område: 0 - 12
Temperaturområde: 0 - 100°C
Skaftmateriale: Glas
Membranglastype: A41 - Meget robust glas, især modstandsdygtigt over for stærke kemikalier, velegnet til høje temperaturer
Membranmodstand (25°C): <600 MOhm
Referencesystem: ARGENTHAL med Ag+-fælde
Referenceelektrolyt: FRISCOLYT-B
Skaft længde: 120 mm
Skaft diameter: 12 mm
Kabelforbindelse: S7 skruehoved
- Type
- S7
- Temperaturområde [°C]
- 0-100
- Diameter [mm]
- 12
- Længde [mm] [mm]
- 120
- Producent
- Mettler-Toledo
- Model
- InLab Dairy
- UNSPSC
- 41115604 pH-elektroder
- Pakningsstørrelse
- 1 stk.
- Spørgsmål til produktet - kontakt
- Hans-Henrik Ulm, hhu@buch-holm.dk