Beskrivelse
Måling i faste eller halvfaste prøver er udfordrende og kræver elektroder, der er robuste, sikrer korrekt elektrolytstrøm og er lette at rengøre. Elektroder med disse egenskaber anvendes ofte til applikationer indenfor fødevareanalyse.
InLab Solids pH-kombinationselektrode til fødevarer. Den spydformede spids er designet til nemt at gennemtrænge frugt, ost, kød m.v. Med polymer elektrolytfyldning, og kræver derfor ingen vedligeholdelse. Leveres uden kabel.
Specifikationer
- pH-område: 1 - 11
- Temperaturområde: 0 - 80°C
- Reaktionstid (98% mellem pH 4 - 7): <20 sek.
- Skaftmateriale: Glas
- Membranmodstand (25°C): <250 MOhm
- Membranglastype: LoT - Lav temperaturglas med lav resistance. Velegnet til prøver med lav temperatur og lave ion-koncentrationer
- Referencesystem: ARGENTHAL med Ag+-fælde
- Referenceelektrolyt: XEROLYT EXTRA polymer
- Skaft længde: 25 mm
- Skaft diameter: 6 mm
- Kabelforbindelse: S7 skruehoved
Specifikationer
- Type
- S7
- Temperaturområde [°C]
- 0-80
- Diameter [mm]
- 6
- Længde [mm] [mm]
- 25
- Producent
- Mettler-Toledo
- Model
- InLab Solids
- UNSPSC
- 41115604 pH-elektroder
- Pakningsstørrelse
- 1 stk.
- Spørgsmål til produktet - kontakt
- Hans-Henrik Ulm, hhu@buch-holm.dk