pH-elektrode, Mettler-Toledo InLab Solids Pro-ISM, glas, gel, NTC, m. spydspids, MultiPin u. kabel
Beskrivelse
pH-elektroden InLab® Solids Pro-ISM fra Mettler-Toledo har spydformet spids og er designet til nemt at gennemtrænge frugt, ost, kød m.v. Med polymer-elektrolyt, der ikke kræver genopfyldning. Med indbygget temperatursensor. Leveres uden kabel.
Måling i faste eller halvfaste prøver er udfordrende og kræver elektroder, der er robuste, sikrer korrekt elektrolytstrøm og er lette at rengøre. Elektroder med disse egenskaber anvendes ofte til applikationer indenfor fødevareanalyse.
ISM - Intelligent Sensor Management: Når elektroden er tilsluttet et apparat, der er kompatibelt med ISM, får du muligheden for sikker dokumentation. Hver ISM-sensors kalibreringsdata og sensor-ID bliver automatisk overført til instrumentet, og sensoren gemmer den oprindelige samt de seneste 5 kalibreringer. Desuden logges den maksimale temperatur, som sensoren har været udsat for.
Specifikationer
- pH-område: 1 - 11
- Temperaturområde: 0 - 80 °C
- Reaktionstid (98 % mellem pH 4 - 7): <20 sek.
- Skaftmateriale: Glas
- Temperatursensor: NTC 30 kOhm
- Membranmodstand (25 °C): <250 MOhm
- Membranglastype: LoT - Lavtemperaturglas med lav modstand. Velegnet til prøver med lav temperatur og lave ion-koncentrationer
- Referencesystem: ARGENTHAL™ med Ag+-fælde
- Referenceelektrolyt: XEROLYT® EXTRA polymer
- Skaft længde: 25 mm
- Skaft diameter: 6 mm
- Kabelforbindelse: MultiPin™-hoved
Specifikationer
- Producent
- Mettler-Toledo
- Type
- Gel/polymer
- Temperaturområde [°C]
- 0 - 80
- Diameter [mm]
- 6
- Længde [mm]
- 25
- Materiale
- Glas
- Model
- InLab Solids
- Max. pH [pH]
- 11
- Min. pH [pH]
- 1
- Pakningsstørrelse
- 1 stk.
- Salgsenhed
- EA
- UNSPSC
- 41115604 pH-elektroder
- Spørgsmål til produktet - kontakt
- Kristoffer Laugesen, kla@buch-holm.dk, +45 44540022
pH-elektrode, Mettler-Toledo InLab Solids Pro-ISM, glas, gel, NTC, m. spydspids, MultiPin u. kabel
Beskrivelse
pH-elektroden InLab® Solids Pro-ISM fra Mettler-Toledo har spydformet spids og er designet til nemt at gennemtrænge frugt, ost, kød m.v. Med polymer-elektrolyt, der ikke kræver genopfyldning. Med indbygget temperatursensor. Leveres uden kabel.
Måling i faste eller halvfaste prøver er udfordrende og kræver elektroder, der er robuste, sikrer korrekt elektrolytstrøm og er lette at rengøre. Elektroder med disse egenskaber anvendes ofte til applikationer indenfor fødevareanalyse.
ISM - Intelligent Sensor Management: Når elektroden er tilsluttet et apparat, der er kompatibelt med ISM, får du muligheden for sikker dokumentation. Hver ISM-sensors kalibreringsdata og sensor-ID bliver automatisk overført til instrumentet, og sensoren gemmer den oprindelige samt de seneste 5 kalibreringer. Desuden logges den maksimale temperatur, som sensoren har været udsat for.
Specifikationer
- pH-område: 1 - 11
- Temperaturområde: 0 - 80 °C
- Reaktionstid (98 % mellem pH 4 - 7): <20 sek.
- Skaftmateriale: Glas
- Temperatursensor: NTC 30 kOhm
- Membranmodstand (25 °C): <250 MOhm
- Membranglastype: LoT - Lavtemperaturglas med lav modstand. Velegnet til prøver med lav temperatur og lave ion-koncentrationer
- Referencesystem: ARGENTHAL™ med Ag+-fælde
- Referenceelektrolyt: XEROLYT® EXTRA polymer
- Skaft længde: 25 mm
- Skaft diameter: 6 mm
- Kabelforbindelse: MultiPin™-hoved
Specifikationer
- Producent
- Mettler-Toledo
- Type
- Gel/polymer
- Temperaturområde [°C]
- 0 - 80
- Diameter [mm]
- 6
- Længde [mm]
- 25
- Materiale
- Glas
- Model
- InLab Solids
- Max. pH [pH]
- 11
- Min. pH [pH]
- 1
- Pakningsstørrelse
- 1 stk.
- Salgsenhed
- EA
- UNSPSC
- 41115604 pH-elektroder
- Spørgsmål til produktet - kontakt
- Kristoffer Laugesen, kla@buch-holm.dk, +45 44540022