Dette website anvender cookies , så vi kan give dig en bedre brugeroplevelse samt nemmere adgang til dine favorit sider.
Kontakt os på tlf. +45 44 54 00 00 for rådgivning, support og service - Bemærk venligst, at vi ikke har salg til privatpersoner.
Beskrivelse

Vario vakuum-pumpesystemer er velegnede til evaporatorer, filtrering, rotationsfordampere, geltørring, vakuumskabe mm. Systemet er bygget op over en lydsvag pumpe med kort nedpumpningstid. De er drevet af stepmotorer, der korresponderer med en aktiv måle-/styreenhed. Pumperne kører således kun, når de skal! Dette betyder meget mindre energiforbrug end konventionelle pumper, og det betyder langt mindre støjgener end man normalt oplever med vakuumpumper.

Endelig har de et automode, der gør, at de selv identificerer og følger kogepunktskurver - en meget værdifuld egenskab ved anvendelse sammen med f.eks. rotationsfordampere.

PC3001 Vario består af membranpumpen MD 1C (kapacitet 1,7 m³/h, slutvakuum 2 mbar), vakuumkontrolleren CVC3000 og tilbehør til genindvinding af opløsningsmidlet. Kontrolleren CVC 3000 giver mulighed for indstilling af op til 10 pumpeprogrammer samt valg af forskellige vakuumforsyningstilstande. Altsammen indsat via det intuitive, grafiske display. Mulighed for at tilslutte til VACUU-CONTROL og styre, se og logge data remote fra tablet eller PC.

Producent Vacuubrand
UNSPSC Kode 41105101 Vakuumpumper til laboratoriebrug
stk./pk 1
Tilbuddet udløber 30-08-2018
Bedømmelser (0)
Der er ingen bedømmelser endnu.
    Henter...
    Henter...