Dette website anvender cookies , så vi kan give dig en bedre brugeroplevelse samt nemmere adgang til dine favorit sider.
Kontakt os på tlf. +45 44 54 00 00 for rådgivning, support og service - Bemærk venligst, at vi ikke har salg til privatpersoner.
Beskrivelse

Vario vakuum-pumpesystemer er velegnede til evaporatorer, filtrering, rotationsfordampere, geltørring, vakuumskabe mm. Systemet er bygget op over en lydsvag pumpe med kort nedpumpningstid. De er drevet af stepmotorer, der korresponderer med en aktiv måle-/styreenhed. Pumperne kører således kun, når de skal! Dette betyder meget mindre energiforbrug end konventionelle pumper, og det betyder langt mindre støjgener end man normalt oplever med vakuumpumper.

Endelig har de et automode, der gør, at de selv identificerer og følger kogepunktskurver - en meget værdifuld egenskab ved anvendelse sammen med f.eks. rotationsfordampere.

PC3002 Vario består af membranpumpen MZ 2C NT (kapacitet 2,8 m³/h, slutvakuum 7 mbar), vakuumkontrolleren CVC3000 og tilbehør til genindvinding af opløsningsmidlet. 

Kontrolleren CVC 3000 giver mulighed for indstilling af op til 10 pumpeprogrammer samt valg af forskellige vakuumforsynings tilstande. Altsammen indsat via det intuitive grafiske display.

Producent Vacuubrand
UNSPSC Kode 41105101 Vakuumpumper til laboratoriebrug
stk./pk 1
Bedømmelser (0)
Der er ingen bedømmelser endnu.
    Henter...
    Henter...