Dette website anvender cookies , så vi kan give dig en bedre brugeroplevelse samt nemmere adgang til dine favorit sider.
Kontakt os på tlf. +45 44 54 00 00 for rådgivning, support og service
Bemærk venligst, at vi ikke har salg til privatpersoner.

Refraktometre

Refraktometermetoden er en enkel metode til at måle eller konstatere væskers koncentrations- og blandingsforhold. Et par dråber er nok og resultatet er umiddelbart aflæseligt. Skalaen refererer til sukkerprocent, fordi de fleste refraktometre traditionelt bruges til sukkeropslemninger såsom frugtsaft, marmelade, juice, vin etc. Metoden bruges også inden for andre stoffer, f.eks. fedtstoffer, vaskemidler, olie, skærevæsker og saltvand.

Vi tilbyder et stort program lige fra simple analoge instrumenter og op til automatiske digitale refraktometre. 
For at give dig et godt, nemt og hurtigt overblik over vores store program inden for området, har vi udarbejdet et 12-sider katalog med anbefalinger til instrumenter og standarder m.v. Bemærk, at kataloget kun indeholder et udsnit af sortimentet, så hvis du ikke finder lige det, du søger, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os. Hele sortimentet, priser, lagerstatus m.v. kan ses på vores online shop. 

Har du spørgsmål eller ønsker du råd og vejledning, så kontakt Kundesupport pr. tlf. 44 54 00 00 eller e-mail b-h@buch-holm.dk

Download PDF
Click on the image to view the catalogue
in your browser

Se kataloget i Online shoppen

Henter...
Henter...