Dette website anvender cookies , så vi kan give dig en bedre brugeroplevelse samt nemmere adgang til dine favorit sider.
Kontakt os på tlf. +45 44 54 00 00 for rådgivning, support og service - Bemærk venligst, at vi ikke har salg til privatpersoner.

Vand og opvask

Tirsdag den 10. april 2018

Sammen med vores leverandør Merck Life Science (Millipore) afholder vi et spændende seminar om vigtigheden af rent vand i laboratoriet. Et emne som berører ethvert laboratorie uanset størrelse.

Alle deltagere opfordres til at fremsende ønsker til, hvilke applikationer, der sættes fokus på. De mest gængse applikationer gennemgås i plenum, mens øvrige forklares enkeltvis efter behov. I vores showroom vil der samtidig være mulighed for at se et anlæg.

Betydningen af rent vand i laboratoriet
Rent vand synes umiddelbart at være et meget enkelt koncept, men i virkeligheden er det noget mere kompliceret. Hør hvilke kontaminanter der findes i vand, hvordan de kan forstyrre netop din applikation samt hvad du skal være opmærksom på, for at sikre, at vandet i dit laboratorie er i orden.

Opvask
Dagen sluttes af med Miele, som gennemgår deres bredde program af kurve og tilbehør. Så ta’ din opvask med og se om vi ikke kan finde det, der passer til netop dine udfordringer, eller har du en særlig proces, som kræver noget særligt af opvaskeren, gennemgås de muligheder som Miele har for programmering af opvaskeren. Der vil være fokus på opvaskemaskiner og tilbehør til laboratoriet.

Målgruppe: Brugere af rent vand i laboratorier
Dato: Tirsdag den 10. april
Sted: Marielundvej 39, 2730 Herlev
Tid: 9.30 – 13.30. Midt på dagen serveres en lækker frokost.
Foredragsholder: Tue Drachmann og Omar Vendelbo
Sprog: Dansk
Tilmelding senest: Onsdag den 4. april
Deltagerpris: Gratis

Vi ved, hvad der skal til og glæder os til en spændende dag sammen med dig.
Seminar: Rent vand i laboratoriet
Yderligere information eller tilmelding: Bo Deckers Skibild
på tlf. 44 54 00 33, e-mail bds@buch-holm.dk
Henter...
Henter...