Dette website anvender cookies , så vi kan give dig en bedre brugeroplevelse samt nemmere adgang til dine favorit sider.
Kontakt os på tlf. +45 44 54 00 00 for rådgivning, support og service - Bemærk venligst, at vi ikke har salg til privatpersoner.

Reologi konference

Mandag den 3. april til torsdag den 6. april

Kom og besøg vores stand på den årlige ”European Rheology Conference” - AERC 2017 i København. Der vil være mulighed for at se viskosimetre, pulver-flow og textur-analysatorer fra Amatek Brookfield.

AERC har oplevet et stigende antal repræsentanter på konferencen over de seneste år og igen i år forventes fremmødet at blive stort. ESR-medlemmerne har talt: vi ønsker at skabe et forum for alle grene af reologi-forskningen, fra forskellige industrielle applikationer til emner af mere akademisk karakter. Med et tværfagligt organisationsudvalg bestående af medlemmer fra to forskellige universiteter og til industrielle partnere er vi overbeviste om, at det nok skal lykkes.

Kom og lad os sammen gøre dette til den største europæiske og nordiske reologi-konference nogensinde! Konferencen finder sted på Scandic Hotel, Vester Søgade 6, 1601 København V.

Vi ved, hvad der skal til og glæder os til nogle spændende dage sammen med dig.
Seminar: European reologi konference
Yderligere information: Hans Henrik Ulm
på tlf. 44 54 00 22, e-mail hhu@buch-holm.dk
Henter...
Henter...