Dette website anvender cookies , så vi kan give dig en bedre brugeroplevelse samt nemmere adgang til dine favorit sider.
Kontakt os på tlf. +45 44 54 00 00 for rådgivning, support og service - Bemærk venligst, at vi ikke har salg til privatpersoner.

Rysteinkubatorer

Kom og vær med til et spændende seminar om dyrkning af celler i rysteinkubatorer og hør om den udvikling der er sket i de senere år.

Daniel Brücher fra Infors vil præsenterer Multitron & Minitron rysteinkubatorerne samt de forskellige funktioner. Minitron har de samme fantastiske egenskaber som Multitron, men er ikke så stor og kræver ikke så meget plads. Vi vil også komme ind på de unikke Thomson dyrkningskolber. Kolberne har bafler for optimal beluftning og et stort arbejdsvolumen. ”Shaken - not stirred” er en præsentation der vil belyse de parametre der skal tages hensyn til, for at sikre de bedste vækstbetingelser for en kultur.

Efter frokost vil vi tale om forskellige applikationer og der er mulighed for at udveksle erfaringer med øvrige deltagere.

Målgruppe: Brugere
Dato: Tirsdag 29/9-15
Sted: Marielundvej 39, 2730 Herlev
Tid: 9.00 - 14.30 seminar, frokost kl. 12.00
Foredragsholder: Daniel Bruecher fra Infors og Aase Valsted fra Buch & Holm
Sprog: Engelsk
Antal deltagere: Maks. 30 personer

Kontakt Aase Valsted, av@buch-holm.dk, for tilmelding eller yderligere information.
Henter...
Henter...