Dette website anvender cookies , så vi kan give dig en bedre brugeroplevelse samt nemmere adgang til dine favorit sider.
Kontakt os på tlf. +45 44 54 00 00 for rådgivning, support og service - Bemærk venligst, at vi ikke har salg til privatpersoner.

Centrifuger

Buch & Holm har været leverandør af centrifuger gennem mere end 50 år og vi ved hvad der kræves! Vore serviceteknikere har gennem årene været på kurser hos mange af producenterne. Dette er med til at vi kan levere kvalificeret service på centrifuger af stort set alle fabrikater.

Er der behov for hjælp til vedligeholdelse står vores serviceteknikere klar.

Tegner du en serviceaftale, vil du få et årlige besøg og centrifugen bliver checket af vores servicetekniker. Check og gennemgang af centrifuge, temperatur, hastighed og at øvrige funktioner fungerer. Efter besøget udarbejdes en servicerapport for yderligere information om tilstand samt dokumentation. I serviceaftale er indeholdt det lovpligtige sikkerhedseftersyn.

I henhold til Arbejdstilsynets bekendtgørelse om centrifuger nr. 776 af 25. november 1991, kræves det at centrifuger til erhvervsmæssig brug skal underkastes et eftersyn mindst en gang om året af leverandør eller anden sagkyndig person.

Vores serviceaftaler omfatter centrifugen og tilhørende rotorer.

Reservedele, servicetilkald, ekstraarbejde og udbedring af eventuelle fejl, debiteres i henhold til Buch & Holm’s gældende takster, salgs og leveringsbetingelser.

Vi servicerer alle fabrikater, herunder Sigma, Hearaus, Thermo, Sorvall, Hettich, Eppendorf, Hermle m.fl.

Kontakt Lisbeth Krog
tlf. 44 54 00 35 eller
lk@buch-holm.dk
for yderligere information
Henter...
Henter...