Dette website anvender cookies, så vi kan give dig en bedre brugeroplevelse samt nemmere adgang til dine favorit sider.
Kontakt os på tlf. +45 44 54 00 00 for rådgivning, support og service - Bemærk venligst, at vi ikke har salg til privatpersoner.
Login

Streamline PCR SCR-2A laf-bænk

Varenr. 4920830
Beskrivelse

Esco PCR kabinet til produktbeskyttelse. Kabinettet har skrå front, UV resistent vindue i siderne og er udstyret med et HEPA filter, der er 99,99% effektivt mod partikler >0,3µM. Luften ledes ind fra toppen af kabinettet, passerer gennem for-filter og HEPA filter. Godkendt i henhold til ISO 14644.1. Den filtrerede luft forlader kabinettet gennem frontåbningen. UV lampe er indbygget. En hylde til dekontaminering af f.eks. pipetter, er placeret på bagvæggen tæt på UV lampen. 2-delt låge for optimal adgang til kammeret. Udført i 5 mm klar polycarbonat, der også beskytter mod betastråler.

Kabinettet er udført i lakeret, galvaniseret stål og bordpladen i poleret rustfrit stål, der nemt rengøres. Kontrolpanel med UV timer 0 - 60 min. er placeret på fronten af kabinettet. Samtlige malede flader er behandlet med Isocide. Isocide Antimicro bial Coating giver en bestandig og kontinuerlig beskyttelse mod kontaminering og hæmmer bakterievækst. Leveres uden understel, bestilles separat.

Producent Biomedis
UNSPSC Kode 41103504 Laminar flowkabinetter og -stationer
stk./pk 1
Bedømmelser (0)
Der er ingen bedømmelser endnu.
    Henter...
    Henter...